Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Mustafa Ercan ORTAÇ 12.04.2024 07:00

Antrasit şıklığı şimdi çizilmeye karşı dirençli!

Premium porselen markası Bonna yeme içme deneyimini bir üst seviyeye taşımaya devam ediyor. Bonna Ar-Ge ekibinin mat sır kaplama ve son teknoloji sır tekniğiyle geliştirdiği yeni koleksiyonu Graphite, antrasit şıklığını çizilmeye karşı üst düzey direnç ile buluşturuyor. Aynı zamanda seçili formlarda kenar çıtlama garantisi vaat eden koleksiyon, farklı boyutlarda ve minimal estetik formlardaki ürünleriyle sunumlarınızı unutulmaz anlara dönüştürüyor.
Antrasit şıklığı şimdi çizilmeye karşı dirençli!

2014 yılından bugüne Türkiye’nin ilk ve tek HoReCa markası olarak faaliyetlerini sürdüren Bonna, adını antrasit renginden alan yeni koleksiyonu Graphite ile yemek içme deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. Antrasit şıklığını çizilmeye karşı üst düzey dirençli hale getiren marka, sunumlarınıza zamansız bir güzellik katıyor.

 

Bonna Ar-Ge ekibinin mat sır kaplama ve son teknoloji sır tekniğiyle oluşturduğu yeni koleksiyonu Graphite, farklı boyutlarda ve estetik formlardaki geniş ürün yelpazesiyle yemek sunumlarınızı unutulmaz anlara dönüştürüyor. Minimalist estetiği benimseyerek özenle tasarlanan koleksiyon sadece bir tarzın değil, aynı zamanda her sunumu daha da değerli kılıyor.

 

Bonna’nın yenilikçi ve cesur tasarım ekibinin yaratıcı yorumlarıyla ortaya çıkan Graphite, tasarımın etkisini başarıyla kullanan şeflerin sunumlarında görselliği ön plana çıkarmak için bekliyor.