Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Hafif yağmur
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANKARA
00:00:00
Öğle vaktine kalan
İSTANBUL
00:00:00
Öğle vaktine kalan
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Gündem 78 kişi onun yüzünden canından oldu! Halit Ergül 3. otelini yaptırıyormuş

78 kişi onun yüzünden canından oldu! Halit Ergül 3. otelini yaptırıyormuş

Bolu'daki yangın faciasıyla bağlantılı olarak tutuklanan otel sahibi Halit Ergül'ün Karacasu'da 3. otelini yaptırdığı ortaya çıktı. Otelin kaba inşaatı tamamlandı, inşaatta çalışma devam ediyor. Vatandaşlar Halit Ergül'e pankart asarak tepki gösterdi.
Gündem

Bolu'daki yangın faciasıyla bağlantılı olarak tutuklanan otel sahibi Halit Ergül'ün Karacasu'da 3. otelini yaptırdığı ortaya çıktı. Otelin kaba inşaatı tamamlandı, inşaatta çalışma devam ediyor. Vatandaşlar Halit Ergül'e pankart asarak tepki gösterdi.

Bolu'da meydana gelen ve 78 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili soruşturma devam ederken, Grand Kartal Otel'in sahibi Halit Ergül'ün Karacasu beldesinde inşa etmeye başladığı 3. oteli ortaya çıktı. Otel, ormanlık alanda 35 oda olarak planlanmış ve kaba inşaatı tamamlanmış durumda.

Grand Kartal Otel'in Sahibi Tutuklandı

Kartalkaya'daki Grand Kartal Otel'de meydana gelen yangında 78 kişi yaşamını yitirmiş, ardından başlatılan soruşturma kapsamında otelin sahibi Halit Ergül de dahil olmak üzere 19 şüpheli tutuklanmıştı. Ergül'ün Bolu'nun Karacasu beldesinde bulunan 5 yıldızlı Gazelle Resort Otel'i de kapatıldı.

Kaba İnşaat Tamam, İş Makineleri Çalışıyor

Ergül'ün soruşturma devam ederken Karacasu'da inşa ettiği 35 odalı otelin kaba inşaatının tamamlandığı ve inşaat alanında iş makinelerinin çalıştığı belirlendi. Ayrıca Ergül'ün Gölcük Tabiat Parkı'ndaki restoranını da kapattığı öğrenildi.

Vatandaşlardan Tepki

Gazelle Resort Otel'in giriş yolundaki parka, vatandaşlar tarafından "Ben 78 canın ailelerinin hatta tüm Türkiye'nin sesiyim. Ne oldum değil ne olacağım diyeceksin bu hayatta. Cani Halit" yazılı pankart asıldı. Otel sahibi Halit Ergül, faciadan dolayı halkın tepkisini çekmeye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *