İş Dünyası

Golden Drum Awards’tan Karaca Home’a İki Ödül

Ev ve yaşam ürünleriyle sektörde fark yaratan Karaca Home, 30 yıldır Avrupa’nın önemli yaratıcılık festivallerinden biri olan Golden Drum’da, evcil hayvanlara yönelik porsiyonlama özelliği sunan, yeni tasarımı FitBowl ile Tasarım kategorisinden altın, Welness & Healthcare kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.

Abone Ol

Bu yıl 30.su düzenlenen uluslararası yaratıcılık festivali Golden Drum, sektörde iz bırakan en iyi fikirleri, en iyi yaratıcı ekipleri ve en iyi tasarımları yıllardır ödüllendirmeye devam ediyor.

Yenilikçi ürünleri ve tasarımlarıyla dikkat çeken Karaca Home, yeni tasarımı olan evcil hayvanların ihtiyacına göre mama porsiyonlayan “FitBowl” ile yarışmada Tasarım kategorisinden altın, Health & Wellness kategorisinden gümüş ödülünün sahibi oldu. Her kedinin farklı porsiyonlarda beslenmesi gerektiği bilgisinden yola çıkarak tasarlanan FitBowl patili dostlarınız için doğru porsiyonunu bulmanızı sağlıyor.

FitBowl, kullanıcılardan toplanan verilerle, parametrik tasarımı sayesinde kapların ideal şekli, kedinizin temel özelliklerine göre oluşturuluyor. Yenilikçi ürünlerine bir yenisini daha ekleyen Karaca Home, ödül aldığı “FitBowl” ile evlerinize değer katmaya devam ediyor.