Spor

Galatasaray’da Okan Buruk fırtınası

Son iki sezonun şampiyonu Galatasaray’da Okan buruk yeni sezona da muhteşem bir başlangıç yaparak ilk dokuz haftada sekiz galibiyet bir beraberlik aldı.

Abone Ol

Galatasaray’da Okan buruk fırtınası devam ediyor göreve geldiği ilk sezon takımı şampiyon yapan Okan buruk ikinci sezonda da Fenerbahçe’nin önünde sezonu şampiyon olarak tamamladı Okan buruk yönetimindeki Galatasaray 102 puanla şampiyon olurken bir çok rekoru da kırma başarısı gösterdi.

Yeni sezona sıkıntılı başlayan Galatasaray şampiyonlar Ligi’nde elenmişti aynı zamanda transfer dönemi oldukça tartışılan takımda Okan Buruk’un oynattığı futbolda eleştiri konusu olmuştu.

Şampiyonlar Ligi’ndeki kötü sonuca rağmen Galatasaray Süper Lig’e muhteşem bir başlangıç yaptı ilk yedi maçını kazanan sarı kırmızılı takım sekizinci maçta Kasımpaşa’yla 3-3 berabere kaldı. Okan buruk’un öğrencileri Son lig maçındaysa Antalyaspor’u deplasmanda mağlup ederek dokuzuncu haftada sekizinci galibiyetini aldı.

Rekora gidiyor…

Galatasaray’da Fatih Terim 4 yıl üst üste İngiliz teknik adam Brian Birch ise 3 yıl üst üste şampiyonluk yaşadı. Son iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan Okan Buruk üst üste 3 kez şampiyon olmak istiyor.

Zam yapılmıştı!

Galatasaray’da Dursun Özbek yönetimi senelik 17 milyon TL kazanan Okan Burak’a sezon başında rekor zam yaparak yıllık maaşını 120 milyon TL civarına çıkarmıştı.