Gastro

Domino’s’tan kafana göre seç, Sadece 100 TL’ye kendi menünü yarat!

Türkiye’nin Lovemark’ı Domino’s yeni kampanyasıyla “Kafana göre seç” diyor! Seçilecek 1 ana ürün + 1 yan ürünü toplam 100 TL’ye sunan Domino’s, isteğe bağlı olarak seçime eklenecek her bir yan ürün için sadece 50 TL fiyat farkı uyguluyor.

Abone Ol

Domino’s, hem lezzet hem özgürlük hem de özgünlük dolu yeni kampanyasını başlattı. Türkiye’nin en sevilen pizzacısı, 9 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında geçerli kampanya ile lezzeti bol, çeşidi bol, seçeneği bol ana ürünler ve yan ürünlerle tüketicilerine kendi menülerini sadece 100 TL’ye yaratma fırsatı veriyor ve “Kafana göre seç” diyor. 

Bunu duya Domino’s tutkunu, Domino's uygulaması veya dominos.com.tr'ye giriyor, kafasına göre seçiyor, lezzetleri birleştiriyor, “Beklemeden Gel Al” siparişini veriyor ve kendi menüsünün tadını kendisi çıkarıyor!

Kafana göre seçebileceğin lezzeti en bol ürünler 

Domino’s’un 1 ana ürün + 1 yan ürünü toplam 100 TL’ye sunacağı kampanya dahilindeki lezzeti en bol ana ürünler; bir adet küçük boy ince hamur Süperix, Bol Sucuksever ve Margarita pizza çeşitleri, Sebzeli Pizzetta, Karışık Pizzetta, Bol Malzemeli Dürümos, Tavuklu Dürümos, Bol Malzemeli Ekmek Arası, Bol Peynirli Ekmek Arası. Yan ürün seçenekleri ise bir adet orta boy gurme patates, 10’lu çıtır tavuk topları, kutu içecek ve sufle. İsteğe bağlı olarak eklenebilecek bir adet kutu içecek, bir adet cheddar sos, bir adet chipotle sos, bir adet Domino’s sos, 5’li çıtır tavuk finger, 6 parça sarmısaklı ekmekten her biri için 50 TL fiyat farkı alınıyor.