Arzum, birbirinden farklı etkinlikleri ve lezzetli eşlikçileriyle 10’uncusu bu yıl düzenlenen İstanbul Kahve Festivali’ne damgasını vurdu. Kahve tutkunlarıyla buluşturulan yeni OKKA Espresso Serisi, kahveseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşırken, Arzum Kurumsal Mutfak Şefi Murat Çakmak, OKKA Espresso Serisi ve çok fonksiyonlu akıllı mutfak robotu Thermogusto ile birbirinden farklı ikramlar hazırladı.  Arzum OKKA Türk kahvesi makineleri ile hazırlanan bol köpüklü Türk kahvesi ikramlarının da unutulmadığı festivalde, Arzum ile şehri okkalı kahve kokuları sardı. 

“Festivallerin aranan yüzüne dönüştü” 

Kahve Dünyası Anketi Türk Kahvesinin Vazgeçilmezimiz Olduğunu Kanıtladı Kahve Dünyası Anketi Türk Kahvesinin Vazgeçilmezimiz Olduğunu Kanıtladı

Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, “Lansmanını IFA’da gerçekleştirdiğimiz,  sonrasında İstanbul Kahve Zirvesi ve Ankara Kahve Festivali’nde kahveseverlerle buluşturduğumuz yeni Arzum OKKA Espresso Serisi’ni şimdi de İstanbul Kahve Festivali’nde kahveseverlerle buluşturduk. Kahveseverlerden aldığımız yorumlar; Arzum OKKA Espresso Serimizin sunduğu kahve çeşitliliği, hazırladığı kahvelerin aromasından yoğunluğuna, kahveye kazandırdığı pratiklik, inovasyon ve profesyonel dokunuşa kadar tüm özellikleri ile kahvede yeni bir dönem başlatacağı yönündeydi. Arzum OKKA’nın kahve makinelerindeki ve kahvedeki 10 yıllık uzmanlığını espresso makinelerimiz ile tüm kahve çeşitlerinde yaşattığımız serimiz, bu festivalde de kahveseverlerden tam not aldı. Yeni serimiz ile hazırladığımız ikramlar, yaşattığımız deneyim ile adeta festivallerin aranan yüzüne dönüştü” şeklinde konuştu.        

Muhabir: ERAY AKSOY