Yaşam alanları tasarlayan, evlerde zevk, konfor ve pratikliğini taşıyan Doğtaş, yeni pati dostu kumaş seçenekleriyle tasarımlarının köklerinin yaşam tarzlarına dayandığını bir kez daha kanıtlıyor. 

Evcil Hayvan Sahipleri için Özel Kumaşlar

Doğtaş, pati dostu kumaşları ile evinde evcil hayvan besleyenlerin yanında yer alıyor. Pati çizilmelerine ve yırtılmalarına dayanıklılık sağlayan Easy Clean kumaşları, hızlı ve kolay temizlik sağlıyor. Costa, Toscana, Vermont ve Nita koltuk takımlarının yanı sıra Bien ve Punto Plus köşe takımında ve Sophie berjerde kullanılan kumaşlar, patili dostlarıyla evin her alanında keyifli anılar biriktirme fırsatı sunuyor.

Sokak Hayvanı Sahiplenenlere Mobilya Değişim Hakkı 

“Satın alma sahiplen!” ilkesinden yola çıkan Doğtaş, geliştirdiği kampanya ve projeler ile müşterilerini farkındalık yaratarak kazanıyor. Doğtaş, “Pati Garantisi” ile herhangi bir barınaktan hayvan sahiplenen ve bunu belgeleyen müşterileri için 1 yıl boyunca 1 kez geçerli olan sigorta kapsamında, ücretsiz olarak, patili dostun zarar verdiği koltukların yüzlerini değiştirme garantisi veriyor. Doğtaş, duyarlı kampanyalar ve sosyal sorumluluk projeleriyle hem patili dostlarına hem de müşterilerinin sempatisini kazanıyor. 

İşine gerçekten kalpten isteyerek gidenlerin oranı yüzde 13 İşine gerçekten kalpten isteyerek gidenlerin oranı yüzde 13

Doğtaş, sokak hayvanlarına sahip çıkılması konusunda daha fazla insana ulaşmak ve duyarlılığı artırmak adına #MisafirPati hashtag’iyle sosyal medyada da farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Muhabir: ERAY AKSOY