Magazin

Can Ozan'dan yılın hitine aday yeni şarkı

Can Ozan, geçtiğimiz yıl çıkardığı "Ağlama Ben Ağlarım" şarkının ardından "Acıtır Gibi Severek" ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Abone Ol

Genç şarkıcı Can Ozan, geçtiğimiz yıl çıkardığı "Ağlama Ben Ağlarım" şarkısı ile büyük bir beğeni toplamış, şarkı 100 milyon üzerinde dinlenme ile ses getirmişti. Müzik çalışmalarını devam eden Can Ozan, yeni şarkısı "Acıtır Gibi Severek" single çalışması ile yine adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Can Ozan, doğum gününe denk gelen özel bir lansman gecesiyle yeni şarkısı "Acıtır Gibi Severek"i sanatçı dostları ve basın mensuplarına tanıttı. Önceki akşam Cheerz Caddebostan'ta gerçekleşen tanıtım gecesinde Selin Geçit, Dolu Kadehi Ters Tut, Cem Pilevneli, Lider Şahin, Ecem Çırpan, Tuğkan, Soft Analog, Perdenin Ardındakiler, Sitare Akbaş gibi isimlerin yanı sıra radyocu ve yakın dostları Ozan'ı yalnız bırakmadı. Ozan, yeni şarkısı ile aşkın karmaşıklığını ve duygusal derinliklerini ustaca işleyen sözleri ve etkileyici melodisiyle gönülleri fethetmeye amaçlıyor.

Ülke durumuna kayıtsız kalmadı

"Acıtır Gibi Severek" şarkısının tanıtım gecesinde muhabirlerin sorularını yanıtlayan Can Ozan, son dönemle yaşanan kadın cinayetleri nedeniyle şarkının çıkış tarihini ertelediklerini söyledi. Ozan, "Şarkıya bayağı bir versiyon yaptık. İçimize sinene kadar bir yıl uğraştık. Şarkımıza güveniyoruz. Ülkenin şu an içinde bulunduğu gündemden dolayı bir süre erteleme kararı aldık" diye konuştu. Şarkının hikayesinden bahseden Ozan, "Toksik bir ilişkinin içerisinde aşk nefret ilişkisini anlatan bir şarkı. Biraz daha soyut bir yönden anlatıyor. Birbirini seven iki insanın birbirini acıtmasına rağmen ilişkiden çıkamaması" ifadelerini kullandı.