Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son tahminlerine göre, ülkenin kuzey ve batı bölgelerinde yer yer parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Marmara’nın güney ve doğu kesimleri, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kütahya, Manisa, Çankırı ve Eskişehir çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar öngörülüyor. Diğer bölgelerde ise havanın az bulutlu ve açık geçmesi bekleniyor.

MARMARA BÖLGESİ

Havanın parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı, bölgenin güney ve doğu kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yağışların özellikle Bursa, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yer yer şiddetli olacağı tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ

Havanın parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerde ise yer yer çok bulutlu olması bekleniyor. Manisa ve Kütahya çevrelerinde ise yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ BÖLGESİ

Havanın az bulutlu ve açık, Batı Akdeniz'in ise yer yer parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ

Havanın parçalı ve az bulutlu, kuzey ve doğu bölgelerinde ise yer yer çok bulutlu olması bekleniyor. Çankırı ve Eskişehir çevrelerinde ise yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

Türk Kızılay’dan Gazze’deki İnsani Krizin Sona Ermesi İçin Çağrı Türk Kızılay’dan Gazze’deki İnsani Krizin Sona Ermesi İçin Çağrı

KARADENİZ BÖLGESİ

Batı Karadeniz'de havanın parçalı ve çok bulutlu olması, bölge genelinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görülmesi bekleniyor. Yağışların bazı yerlerde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz'de ise parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak, kıyı kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olabilir.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Havanın az bulutlu, batı bölgelerinin ise yer yer parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıklar Kars, Erzurum ve Van civarında 22 derece civarında.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Havanın az bulutlu ve açık, kuzey bölgelerinde ise yer yer parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıklar ise 30 derecenin üzerinde.

Editör: Haber Merkezi