Hakmar'ın merakla beklenen aktüel kataloğu yayımlandı! Gıdadan temizlik ürünlerine, mutfak gereçlerinden tekstile kadar birçok ürün indiriminde. Alışverişseverler için harika fırsatlar sunan Hakmar, bu hafta da uygun ürünlerle dikkat çekiyor.  Hakmar'da bugün Ekici beyaz peynir yüzde 16 indirimle 159.00 TL'ye düşüyor. Katalogda kahvaltılık ürünlerden gıdaya, temizlikten bebek ürünlerine kadar birçok ürün yer alıyor. 

Katalog

Kasap Köftede yüzde 25 indirim 

Hakmar aktüel kataloğunda bu hafta gıda ürünlerinden temizlik malzemelerine kadar geniş bir yelpazede indirimler mevcut. Özellikle temel gıda ürünlerinde en çok tüketilenlerin yer alması dikkat çekiyor. Uygun fiyata un, yağ, süt ve bakliyat gibi temel ihtiyaç ürünleriyle alışveriş bütçenizi rahatlatmanızı hedefliyor. 4 Ekim Hakmar kataloğunda yer alan ürünler arasında kasap köfte yüzde 25 oranında indirimle 29,75 TL'den tüketiciye sunuluyor. Ayrıca sucuk dana kangal 99,00 TL, hazır piliç döner 69,00 TL, 500 gr tereyağı 139,00 TL, Torku helva 69,00 TL şeklinde. 

İndirimli Ürünler Raflarda Yerini Aldı 

Ayrıca kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde de büyük indirimler var. Deterjan, sıvı sabun, bulaşık makinesi tabletleri gibi ürünler uygun fiyatlı raflarda yerini aldı. Tüm bunların yanı sıra Hakmar kataloğunda makarnadan, ketçaba, içeceklerden tatlı atıştırmalıklara kadar birçok ürün tüketiciye uygun fiyat aralığıyla sunuluyor. 

Yapay zeka çiftçinin yerine fıstık bahçelerinin takibini yapacak Yapay zeka çiftçinin yerine fıstık bahçelerinin takibini yapacak

Saç Bakım Ürünlerinde Büyük Fırsatlar

Saç bakım ürünleri de Hakmar aktüel kataloğunda yer alıyor. Şampuanlar büyük indirimlerle satışta. Saç bakımına önem verenler için bu ürünler kaçırılmaz fırsatlar sunuyor.

Editör: Haber Merkezi