Güncel - Yaşam

Bu haberi okumadan plan yapmayın!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından 4 Ekim Cuma 2024 tarihine dair hava durumu tahminleri açıklandı. Buna göre, yurt genelinde sıcaklıklar artıyor.

Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan değerlendirmeye göre; bugün yurt genelinde yağışlar beklenmezken, sıcaklıkların 2 ila 4 derece yükselmesi bekleniyor. 

Türkiye'nin doğu bölgelerinde yer yer parçalı bulutlu, diğer bölgelerde ise az bulutlu ya da açık bir gökyüzü olacağı tahmin ediliyor.

MARMARA BÖLGESİ

Havanın az bulutlu ve açık olması bekleniyor. Sabah saatlerinde ise yer yer pus ve sis görülebileceği ifade ediliyor.

EGE BÖLGESİ

Gkyüzünün Ege'de açık olması ya da az bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklıklar genel olarak 30 derecenin üzerinde görünüyor.

AKDENİZ BÖLGESİ

Tıpkı Ege'de olduğu gibi az bulutlu ya da açık bir gökyüzünün beklendiği Akdeniz'de sıcaklıklar 30 drece civarında.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ

Havanın az bulutlu ve açık olacağı tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde ise bölgenin kuzey kısımlarında yer yer pus ve sis bekleniyor.

Hava sıcaklığı genel olarak 26 derece civarında.

KARADENİZ BÖLGESİ

Batı Karadeniz bölümünde Havanın az bulutlu geçmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde ise iç kesimlerde yer yer pus ve sis görülebileceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz'de ise Havanın parçalı ve az bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde ise yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Gökyüzünün yer yer parçalı ve yer yer az bulutlu olması beklenen Doğu Anadolu'da sıcaklıklar diğer bölgelere göre daha düşük. Ortalama 19 derece civarında sıcaklık olacağı tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Güneydoğu Anadolu bölgesinde gökyüzünün açık olması beklenirken, sıcaklıklar 30 derece civarında seyrediyor.