Güncel - Yaşam

Bu haberi okumadan hafta sonu planı yapmayın!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından 5 Ekim 2024 Cumartesi gününe dair hava durumu tahminleri açıklandı.

Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu tahminleri yayınlandı. Buna göre; ülkenin kuzeybatı bölgelerinde parçalı bulutlu bir hava bekleniyor, zamanla bu alanlarda bulutlanma artacak.

Gece saatlerinde ise batı Marmara'da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. Diğer bölgelerde ise hava az bulutlu ve açık olacak.

MARMARA BÖLGESİ

Bölgenin batı kesimlerinde gece saatlerinde yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. Genel olarak parçalı ve az bulutlu bir hava beklenirken, sabah saatlerinde bölgenin güneyinde pus ve yer yer sis oluşması bekleniyor.

EGE BÖLGESİ

Hava parçalı ve az bulutlu olacak, gece saatlerinde ise yer yer çok bulutlanarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülebilir.

Sıcaklıklar ise genel olarak 30 derece civarında seyrediyor.

AKDENİZ BÖLGESİ

Bölgede az bulutlu ve açık bir gökyüzü bekleniyor.

Sıcaklıklar ise 30 derece civarında seyrediyor.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ

İç Anadolu Bölgesi'nde bugün az bulutlu ve açık bir gökyüzü beklenirken, sıcaklıklar 27 derece civarında seyrediyor.

KARADENİZ BÖLGESİ

Batı Karadeniz'de havanın az bulutlu ve açık olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç bölgelerde pus ve yer yer sis görülmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz'de de havanın parçalı ve az bulutlu geçmesi, sabah ve gece saatlerinde ise pus ve yer yer sis oluşması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Doğu Anadolu Bölgesi'nde az bulutlu bir gökyüzü beklenirken Van, Kars ve Erzurum çevrelerinde sıcaklar 19 derece civarında. Sıcaklığın Malatya'da 26 dereceyi bulması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Az bulutlu ve açık gökyüzünün beklendiği bölgede sıcakların 30 derece civarında olacağı tahmin ediliyor.