Konferans kapsamında gerçekleşecek olan "Binance TR - Web3 Dünyasında Kadının Gücü" başlıklı panele, Binance TR Pazarlama Direktörü Harika Eldoğan, Binance Teknolojide Kadın Akademisi Eğitmeni Filiz Yalçın ve Binance Teknolojide Kadın Akademisi Mezunu Nehir Tanrıkulu konuşmacı olarak katılacak. Panelin moderatörlüğünü ise tarihçi, yazar ve TV programcısı Saffet Emre Tonguç üstlenecek.

Erciyas-Çimtaş Ortaklığıyla Kurulan “Blacksteel” Teknolojiye Yatırım Yapacak Erciyas-Çimtaş Ortaklığıyla Kurulan “Blacksteel” Teknolojiye Yatırım Yapacak

Işıldayanlar Konferansı'nda yer almanın ve böyle önemli bir etkinliğe katkı sunmanın Binance TR için büyük bir mutluluk olduğunu belirten Binance TR Pazarlama Direktörü Harika Eldoğan, “Binance TR olarak, kadınların teknoloji dünyasında güçlenmelerini desteklemek ve bu alanda farkındalık yaratmak için çalışıyoruz." dedi.

Binance TR, Işıldayanlar Konferansı kapsamında ayrıca, “Binance Teknolojide Kadın Akademisi” kapsamındaki çalışmalarını da katılımcılarla paylaşacak. Binance TR, kadınların teknoloji dünyasında aktif rol almalarını desteklemek amacıyla hayata geçirilen "Binance Teknolojide Kadın Akademisi" ile 5 yılda 5 bin kadına eğitim vermeyi hedefliyor. Proje, kripto, blokzincir ve Web3 gibi alanlarda kadınların varlığını artırarak sektördeki cinsiyet eşitsizliğine karşı önemli bir adım atıyor.

Muhabir: ERAY AKSOY