Müzik

Biletleri tükenen konserde coşku tavan yaptı

Grammy ödüllü, Afrika topraklarının dünya müzik endüstrisine kazandırdığı en büyük yetenek olarak adından başarıyla söz ettiren Black Coffee, BKM Organizasyonu ile geçtiğimiz hafta sonu Maximum Uniq Açıkhava'da7 bin kişiye konser verdi.

Abone Ol

İstanbul'un kültür, sanat ve eğlence hayatının en keyifli etkinlik mekanlarından Maximum Uniq Açıkhava'da; küresel arenada etkileyici turne takvimi ile dünya sahnelerini kasıp kavuran müzik ikonu Black Coffee rekor kırdı!

BİLETLERİ TÜKENEN KONSERDE COŞKU TAVAN YAPTI

Elektronik müziği Jazz, R&B ve Soul müzik ile harmanlayıp, Afrika ritimleriyle zenginleştiren dünyanın en büyük house müzik sanatçılarından biri olarak kabul edilen Black Coffee, Maximum Uniq Açıkhava'da biletleri tükenen bir konsere imza attı. 

Black Coffee'den hemen önce sahnede Egeme ve Avangart Tabldot setin başına geçerek gecenin fitilini ateşledi. Black Coffee'nin sahne çıkmasıyla birlikte coşkunun tavan yaptığı, müziğin, eğlencenin ve dansın kesintisiz devam ettiği Açıkhava'da gece boyunca muhteşem bir atmosfer hakim oldu. 

Sayısız performansla adından övgüyle bahsettiren, elektronik müzik dünyasında bir ikon haline gelen ve egzotik melodileriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Black Coffee, 19 Ekim'de Maximum Uniq Açıkhava'da görsel ve işitsel olarak müzik şöleni yaşattı.