2018 yılında Amgen Türkiye’ye katılan ve o zamandan bu yana TMEA İş Mükemmelliği Kıdemli Müdürü, İnflamasyon Kıdemli Ürün Müdürü, İmmünoloji İş Birimi Kıdemli Müdürü gibi farklı sorumlulukları başarıyla yerine getiren Uğraş Güngör, 2021 yılından bu yana Genel Tedaviler İş Birim Direktörü olarak görev yapmıştır.

Antalya'da zeytin üretimi artış gösterdi Antalya'da zeytin üretimi artış gösterdi

15 Ekim 2024 itibarıyla Uğraş Güngör, Onkoloji-Hematoloji İş Birim Direktörü olarak atanmış olup yeni göreviyle Onkoloji-Hematoloji Pazarlama ve Satış süreçlerinin yanı sıra Ticari Operasyonlar süreçlerinin liderliğini üstlenecektir.

Uğraş Güngör, Genel Tedaviler İş Biriminde stratejik odağı ile güçlü büyüme, yeni lansmanlar ve organizasyonel dönüşümün etkin bir şekilde gerçekleşmesine liderlik etmiştir. Yeni görevinde, bu kapsamlı deneyim ve uzmanlığını Onkoloji-Hematoloji ve Ticari Operasyonlar iş birimine aktararak şirketin iş sonuçlarına değer katmaya devam edecektir. 2017 yılında Amgen Türkiye’ye katılan ve o zamandan bu yana Satış-Pazarlama Mükemmelliği Kıdemli Müdürü, Nefroloji İş Birimi Kıdemli Müdürü ve Gensenta İş Birim Direktörü gibi farklı sorumlulukları başarıyla yerine getiren Selim Özyılmaz, 2022 yılından itibaren Onkoloji-Hematoloji İş Birim Direktörü olarak görev yapmıştır.

15 Ekim 2024 itibariyle Genel Tedaviler İş Birim Direktörü olarak atanmış olan Özyılmaz, Genel Tedaviler Pazarlama ve Satış süreçlerinin liderliğini üstlenecektir. Selim Özyılmaz, Onkoloji-Hematoloji iş birimindeki güçlü performansı ve Ticari Operasyonlar süreçlerine sağladığı stratejik liderlik ile öne çıkmıştır. Yeni görevinde, bu kapsamlı deneyim ve uzmanlığını Genel Tedaviler iş birimine aktararak şirketin iş sonuçlarına değer katmaya devam edecektir.

Muhabir: BÜŞRA BOZOK AYTEK