Halkbank web
Ekonomi Kaynak: İlker Fatih KUŞÇU 19.04.2024 16:07

Uluslararası Stevie Awards'tan Siemens Ev Aletleri Türkiye'ye iki büyük ödül birden

Siemens Ev Aletleri Türkiye, insanı odağına alan başarılı ve yenilikçi uygulamaları ile ödül kazanmaya devam ediyor. "Geleceği merak edenlere" prensibi ile inovasyon kabiliyetini her geçen gün geliştiren Siemens Ev Aleleri, iş dünyasının önde gelen ödül programlarından Uluslararası Stevie Awards'ta Altın ve Bronz olmak üzere 2 ödül kazandı.
Uluslararası Stevie Awards'tan Siemens Ev Aletleri Türkiye'ye iki büyük ödül birden

 

Uluslararası iş dünyasının Oscar’ı olarak kabul edilen Stevie Awards organizasyonunda Siemens Ev Aletleri, Satış ve Müşteri Hizmetleri ödüllerinde (Stevie Awards for Sales & Customer Service) “Siemens Kabile Pazarlaması” Perakendecilik Eğitimi ile “Yılın Satış Danışmanlığı Uygulaması” kategorisinde Altın ve “Yılın Satış Eğitim Programı Uygulaması” kategorisinde Bronz olmak üzere iki ödüle birden layık görüldü. 

 

ABD, Las Vegas’ta 12 Nisan 2024 tarihinde düzenlenen törende global çapta çeşitli sektörden 2.300’den fazla aday, 60 kategoride yarıştı ve ödüller sahiplerini buldu. Aynı gece, Siemens Ev Aletleri Türkiye’nin perakendecilik yaklaşımı, iş dünyasının küresel ölçekteki en büyük ödüllerinden biri olan Satış ve Müşteri Hizmetleri Stevie Ödülleri ile uluslararası arenada da başarısını tescilledi. 

 

BSH Ev Aletleri Türkiye CEO’su Alper Şengül, “Geleceği Merak Edenlere” prensibiyle daima yarınların teknolojisini bugünden şekillendirmek için çalıştıklarını vurgularken "Uluslararası çaptaki iki büyük ödülü kucaklamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu ödüller Siemens Ev Aletleri Türkiye'nin satış ve müşteri hizmetlerinde mükemmellik ve yenilikçiliğe olan bağlılığını bir kez daha ortaya koyuyor. Deneyimi merkeze alan perakendecilik yaklaşımımızla çalışanlarımız, iş ortaklarımız ve müşterilerimize öncü hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.