Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Ahmet Münir EREN 17.04.2024 16:35

Sağlığınız ve Güvenliğiniz için Nurus Me Too

Ergonomik üst düzey tasarımı ile birlikte sağlık ve güvenlik konularını temel alan ve bu konuya verdiği önemi dünya standartlarındaki sertifikalar ile destekleyen Nurus Me Too, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü ve 28 Nisan Dünya İş Güvenliği Günü vesilesiyle, çalışma koltuklarının sahip olması gereken standartlara bir kez daha dikkat çekiyor.
Sağlığınız ve Güvenliğiniz için  Nurus Me Too

Sektördeki 97 yıllık deneyimiyle, pek çok yenilikçi tasarıma imza atarak öncülüğünü koruyan Nurus, kullanıcılarının sağlık ve güvenlik sorunlarına yaratıcı çözümler üretiyor. Türkiye’nin ergonomi sertifikasına sahip ilk çalışma koltuğu olan Me Too; insan vücudunu bir bütün olarak destekleyen özel mekanizmasıyla, kaslarınızı rahatlatarak uzun süreli oturmadan kaynaklı rahatsızlıkları ve yorgunluğu en aza indiriyor.

Dünya standartlarındaki sertifikalarıyla sağlık ve güvenlik alanındaki iddiasını pekiştiren Nurus, Me Too ile 7 Nisan Dünya Sağlık Günü ve 28 Nisan Dünya İş Güvenliği Günü vesilesiyle, bu konuların önemini bir kez daha vurguluyor.

Güvenlik ve Sürdürülebilirlik Bir Arada

 

Me Too, kişisel bir çalışma koltuğu olmasının yanı sıra verimliliği artıran bir sağlık ve güvenlik aracı rolünü de üstleniyor. Me Too’nun 70 cm çapındaki ayakları, ağırlık merkezi değiştiğinde de kullanıcıların dengesini koruyarak düşmeyi engelliyor. Tüm Nurus çalışma koltuklarında olduğu gibi Me Too’nun da frenli tekerlekleri üzerinde ağırlık olmadığında aktive oluyor ve kullanıcı aniden ayağa kalktığı zaman koltuk altından kayıp, düşme tehlikesi oluşturmuyor.

Uzun ve detaylı test süreçleri sonucunda düşme, kırılma, çatlama ve devrilmeden kaynaklı herhangi bir güvenlik açığının olmadığını ispat eden Alman GS sertifikasıyla güvenlik alanındaki iddiasını ispat eden Me Too; yüksek kalite ve ergonomi standartlarına uygunluk sertifikası olan TSE 9241-5’e de sahip.

Yüzde 99.5 Geri Dönüştürülebilir Malzeme

Sürdürülebilirlik uygunluk alanında Greenguard ve Greenguard Gold sertifikalarına sahip olan Me Too, %99.5 oranında geri dönüştürülebilir veya yeniden kullanılabilir malzemeden üretiliyor. Buna ek olarak dikey entegrasyon ile yerli üretim süreçleri sayesinde, karbon ayak izini minimuma indiriyor ve sürdürülebilirlik sürecine katkıda bulunuyor. 

Uluslararası Tasarım Ödülleri

 

Yaratıcı tasarımı ile tamamıyla kişiselleştirilebilen ve NurusD Lab tarafından tasarlanan Me Too, bedeni her açıdan koruyor. Dünyada az sayıda koltuğun sahip olduğu öne eğim özelliği sayesinde Me Too, otururken bile bacak ve sırt kaslarının çalışmasını sağlıyor ve  üst düzey, hassas sırt sertliği ayarı ile vücudun doğal bel eğrisini destekleyerek ergonomik bir tasarım sunuyor. Sektörde kabul gören Good Design, Red Dot Design, IF Product Design, Designpreis  gibi pek çok tasarım ödülünün de sahibi olan Me Too, pek çok kurumsal markanın da ofislerinde öncelikli olarak tercih ettikleri bir model olarak, uzun yıllardır bu anlamdaki ayrıcalığını koruyor.