Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Mustafa Ercan ORTAÇ 17.04.2024 16:03

Paribu, Dünya Sanat Günü'nde 10 Creative Fellows programının ikinci dönemini duyurdu

Türkiye'nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu Paribu, yarattığı katma değeri topluma fayda sağlayacak şekilde dönüştürmek üzere yaratıcı endüstrilere destek vermeye devam ediyor. Üç yıldır olduğu gibi bu yıl da Dünya Sanat Günü'nde topluma katma değer yaratmaya özen gösteren projeler ve iş birlikleri geliştirdiği paydaşları ile bir araya geliyor.
Paribu, Dünya Sanat Günü'nde 10 Creative Fellows programının ikinci dönemini duyurdu

Paribu, 10 Creative Fellows programının ikinci dönemini duyurdu

Paribu, Dünya Sanat Günü vesilesiyle 16 Nisan 2024’te gerçekleştirilen basın buluşmasında yaratıcı endüstriler alanında öğrenim gören gençleri desteklediği 10 Creative Fellows programının ilk dönem çıktılarını açıkladı ve programın ikinci dönemini başlattığını duyurdu. 

 

Paribu Kurucu ve CEO’su Yasin Oral’ın açılış konuşması ile başlayan etkinlik,   Katalist Sürdürülebilirlik Danışmanlığı’ndan Jülide Erdoğan’ın Paribu’nun Kültür Sanat Destek Yaklaşımı ve Etki Analizi Bulguları sunumu ile devam etti.

 

Etkinliğin ikinci kısmında 10 Creative Fellows mentorlarından İKSV Alt Kat Yöneticisi Eda Göknar, HOOD Base Kurucu Ortağı Murat Kılıkçıer ve programın ilk dönem fellow’larından Berkay Okur ve Edanur Dursun’un katılımıyla “Yaratıcılığın ONlarca Yolu” paneli gerçekleştirildi. Program mentorları Eda Göknar ve Murat Kılıkçıer yaratıcı endüstrilere gençlerin katılımı ve bu endüstrilerde iş birliklerinin güçlenmesinin yolları üzerine paylaşımlarda bulundular. İlk dönem fellow’larından Edanur Dursun ve Berkay Okur 10 Creative Fellows programındaki deneyimlerinden ve bu deneyimin kendi projelerine etkisinden bahsettiler.