Sağlık 21.07.2017 03:00 Güncelleme: 20.07.2017 19:54

MUCİZE BULUŞ DERMAROLLER

​En etkili güzellik keşiflerinden Dermaroller, aslında binlerce yıl önce de Çin ve Mısır'da kullanılıyordu. Cilt yenilemede yeni yöntem Derma roller ile kök hücre ekstresi içeren ürünlerin cilt altına 200 kattan daha fazla geçmesi sağlanıyor.
MUCİZE BULUŞ DERMAROLLER

Dermaroller cilt üzerinde oluşan akne, kırışıklık, Selülit ve çatlak gibi problemlerde kullanılan deri üstünde oluşan tüm cilt problemleri için etkili olan iğneli bir bakım sistemidir. Mantığı akapuntur’a dayanan bu yöntemin kalıcılığı ve tedavi yöntemi oldukça etkilidir. Saç, yüz, boyun ve vücut bölgelerinde çok rahatlıkla kullanılabilen dermaroller özellikle bayanların, erkekte ise saç bölgesinde oluşan problemlerinde etkilidir.

dermrolloroller-12

Dermaroller can yakar mı?

Dermaroller iğneli bir yapıya sahip olduğu için ağrı,acı eşiğinize göre can yakma yapabilir ama bu acı seviyesi katlanılamayacak derecede değildir 0,5mm. Ve 1,0mm. Rahat uygulamalar yaparken 1,5mm. Ve üstü uygulamalarda yüz de acı verir ama kaba etli bölgelerde yani basen göbek gibi bölgelerde orta seviyeli bir acıya neden olur.

Kendim uygulayabilir miyim?

Tabii ki, Derma roller ülkemizde ve dünyada kişisel bakım cihazı olarak tanıtılmıştır. Kendiniz evinizde steril bir ortam oluşturarak uygulamalarınızı rahatlıkla yapabilirsiniz.

Sürekli olarak kullandığınız kremler, serumlar vb. tedavi edici bakım ürünlerini kullanmaya devam edebilirsiniz fakat ben kullanmak istemiyoruz derseniz tek başına dermaroller gayet etkilidir ama azda olsa nemlendirici bir kremle uygulanması hem cildinizi rahatlatır hemde dermaroller hareketlerinizin kolayca yapılasını sağlar.

Uyarılar!

Dermaroller’lar Kategorilere ayrılmış vaziyettedir. Yüz ve saç gibi hassas bölgelerde 200 iğneli dermaroller kullanılmaktadır aksi durumlarda ciltte aşırı tahriş yanma ve haddinden fazla kanama yapmaktadır. Ciltte çizikler oluşmaması için lütfen doğru iğne sayısını kullanınız.

Kaba etli bölgelerde 540 ve 1080 iğneli dermaroller kullanılmalıdır mutlaka! Hassas ve damarlı ciltlerde 200 iğneli dermaroller vücutta da kullanılabilir.

Göz altı bölgesinde normal dermaroller çeşitleri büyük ve geniş kaldığı için göz’e batma veya göz altındaki problemde iğneler batmadığı için sonuç alamama riskleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Göz altında Medic Dermaroller kullanılması gerekmektedir.

Lütfen Profesyonel kişilerden dermaroller tedariğinizi yapınız aksi takdirde iğnelerin yüzde kalması cilt yaralanmaları ve alerjik reaksiyonlarla karşı karşıya kalabilir muhatap bulmada sıkıntı çekebilirsiniz.

Kulaktan Dolma bilgilerde lütfen sağlığınızla oynamayınız. 0850 840 99 00 çağrı merkezini arayıp, konuyla ilgili ücretsiz bilgi alabilirsiniz. 

Derma roller yöntemiyle kullanabilirsiniz

Anti aging uygulamalarında özel formülü ile kırışıklıkları azaltıp ve sıkılaştırıcı etki gösteren ürünlerin derma roller ve mezoterapi yöntemleriyle uygulanması cildin yaşlanmasını yavaşlatmakla kalmıyor, aynı zamanda onarıcı etkisiyle de cildi gençleştiriyor. Mezoterapi alanında Türkiye'nin en çok tercih edilen kozmetiği "Mesoxy"nin geliştirdiği "Anti Aging Formula" da 49 aktif içerikle cildi besliyor, canlandırıyor ve nemlendiriyor. Cosmodeepstore.com'dan edinilen nemlendirici ve sıkılaştırıcı özellikli anti-aging kokteyl, içeriğinde bulunan Hyaluronik asit ile cildi nemlendirir ve dermisi tekrar yapılandırır. İçerdiği aktif bileşenler sayesinde Botox etkisi sağlar. Ürün, Mezoterapi, Derma Roller, İyontoferez, Elektroporasyon, Topikal Aplikasyon.