Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Musa ALİOĞLU 26.05.2024 10:40

Madame Coco, Altın Ödül'ün sahibi oldu

Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen Echo Awards'da, Ev Teksili kategorisinde birinci olan Madame Coco, Altın Ödül'ün sahibi oldu.
Madame Coco, Altın Ödül'ün sahibi oldu

E-Commerce Head Organization Summit’in (ECHO) ardından 15 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenen ECHO Awards’da, ödüller görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Madame Coco, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğinde gerçekleştirilen ve kapsamlı bir araştırmaya dayanan ECHO Awards’da, Ev Tekstili kategorisinde Altın Ödül’ün sahibi oldu. 

 

Müşterilerine değer veren ve onlara en iyi alışveriş deneyimini yaşatan e-ticaret platformlarına verilen ECHO Awards ödülü; Türkiye’de 12 ilde ve 1200 katılımcının oylarıyla belirleniyor. Nihai müşterileri temsilen yüzde 95 güven düzeyinde ±2,75 hata payına bağlı biçimde rastlantısal olarak 1200 kişiyle yapılan görüşmelerin sonucunda halk oylamasıyla belirlenen ECHO Awards’da, ‘Ev Tekstili’ kategorisinde birincilik kazanarak Altın Ödül’ün sahibi olan Madame Coco, çalışan mutluluğunu ve verimliliğini odağına alarak, mutlu, başarılı ve her alanda büyüyen bir şirket olma yolunda ilerlemeye devam ediyor.