Kültür Sanat Kaynak: Musa ALİOĞLU 17.04.2024 16:38

Gap'ten Çoşku Dolu 23 Nisan Çocuk Festivali

Gap'ten Çoşku Dolu 23 Nisan Çocuk Festivali
Gap'ten Çoşku Dolu 23 Nisan Çocuk Festivali

İkonik stiliyle çocukların her anına eşlik eden GAP, çok sevilen renkli, cool ve özel çizgi karakterle dolu stil dünyasını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara açıyor. GAP’in Zorlu Center Park Alanı’nda 23 Nisan Salı günü düzenleyeceği Çocuk Festivali, bu yıl “Dünyamız” temasıyla “Keşfet, Dönüştür, Eğlen” konseptinde gerçekleşiyor. GAP tüm çocukları 23 Nisan’da birbirinden özeli eğlenceli ve öğretici etkinliklerle dolu rengarenk bir dünyaya davet ediyor.

Her daim çocukların yanında olan GAP, eğlence dolu bir gün ile çocukarın bayramını kutlarken AÇEV’in “Oyun Her Çocuğun Hakkıdır!” çağrısını destekleyerek deprem bölgesindeki çocukları da eğitici oyunlarla buluşturuyor.

Zorlu Center Meydan Katı Park Alanı’nda,13:00 -18:30 saatleri arasında düzenlenecek GAP Çocuk Festivali’nde çocukların sürdürülebilirlik konusunda bilinçlenirken, eğlenceye doyacakları bir gün geçirmelerini sağlayacak gösteriler, müzik, yarışmalar, sürpriz hediyeler ve atölyeler yer alacak. GAP’in renkli ve cool dünyasında, çocuklar aileleriyle birlikte 23 Nisan’ı eğlenerek kutlayacak, yepyeni ve ilgi çekici bilgiler edinecekler.