Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Musa ALİOĞLU 18.04.2024 12:00 Güncelleme: 18.04.2024 14:19

Binomo, sosyal sorumluluk projeleri geliştirmeye devam ediyor

Sokak kedilerinin yaşam koşullarını iyileştirmek için "CosmoCat: Istanbul Expedition" projesini geliştiren Binomo, İstanbul'daki sokak hayvanlarına barınma ve beslenme imkanı sunarak daha iyi şartlarda yaşamalarına katkı sağlıyor. Ticari faaliyetlerinin ötesine geçerek topluma karşı duyarlılığını ortaya koyan Binomo, sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor.
Binomo, sosyal sorumluluk projeleri geliştirmeye devam ediyor

Ödüllü ticaret platformu Binomo, İstanbul’da yaşayan sokak kedilerinin yaşam koşullarını iyileştirmek için önemli bir projeye imza attı. Binomo, sosyal sorumluluk bilinciyle geliştirdiği "CosmoCat: Istanbul Expedition" isimli projeyle, İstanbul’un sokaklarında yaşamını devam ettiren kedilere barınma ve beslenme imkanı sağlayarak daha iyi yaşam şartları oluşturuyor.

"CosmoCat: Istanbul Expedition" projesiyle sokak hayvanlarının hava şartlarına göre daha güvenli bir ortamda yaşaması sağlanırken, bu adımla Binomo ticari faaliyetlerinin ötesine geçerek topluma karşı gösterdiği duyarlılığı da ortaya koyuyor. Dış koşullara karşı dayanıklı malzemelerden yapılan ve estetik bir tasarıma sahip olan kedi evleri, sokakta yaşayan kedilerin dış etkenlerden korunmasına yardımcı oluyor.

Bu projeyle İstanbul’un sokak kedilerinin beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşılayan Binomo; Nişantaşı, Taksim, Beşiktaş gibi yoğun bölgelere toplam 150 adet kedi evi yerleştirdi. Sokak hayvanlarının temel ihtiyaçlarını karşılayarak yaşam koşullarını iyileştirmeyi hedefleyen "CosmoCat: Istanbul Expedition" projesiyle, sokak hayvanlarına karşı duyarlılığın artırılması da hedefleniyor. 

Sokak hayvanları için daha iyi koşullar oluşturulmasına önem veren Binomo, sokak kedilerinin yoğun olduğu bölgelere yerleştirdiği kedi evleriyle birçok sokak kedisinin yaşam koşullarını iyileştirilmesine katkı sağlıyor. Önümüzdeki dönemde de çalışmalarında sosyal sorumluluk bilincini ön planda tutacağının altını çizen Binomo, ticari faaliyetlerinin yanında sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettirmeye devam edecek.