Seyahat - Turizm Kaynak: Bahar YILDIRIM 06.05.2024 15:18

Yaza enerjik bir başlangıç için davet ediyor

Bodrum Yarımadası'nda, muhteşem Cennet Koyu'nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, 18-22 Mayıs tarihleri arasında Experiment ile işbirliği yaparak Bootcamp etkinliği düzenliyor. Bu etkinlik, yaz mevsimine dinamik ve sağlıklı bir giriş yapmak isteyenlere eşsiz bir fırsat sunuyor.
Yaza enerjik bir başlangıç için davet ediyor

Bodrum Yarımadası’nın en güzel koyu Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, özel ve kişisel tatil anlayışıyla misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunarken, düzenlediği sportif etkinliklerle de yaz mevsimine enerjik bir başlangıç yapmanın kapılarını aralıyor.

18-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Bootcamp, bedeni açmak, rahatlatmak ve gevşetmek için tasarlanmış çeşitli spor aktivitelerinden oluşuyor. Kundalina Yoga, Yin Yoga, meditasyon, şamanik nefes çalışmaları, ses terapisi, kozmik bağlantı, kakao seremonisi, açılış ve kapanış seremonileri gibi etkinliklerle, katılımcılar tazelenme ve içsel güçlerini harekete geçirme fırsatları bulacaklar. Uzman eğitmenler eşliğinde yapılan Bootcamp etkinliği kapsamında otelde konaklama imkânı da sunuluyor.