Magazin Kaynak: Ali Naki ÖZKAN 17.04.2024 07:47

Serge, Yeni Şarkıları "Captivating Show" ve "Reflection" ile Müzikseverlerle Buluştu

Serge, elektronik müzik sahnesinde çığır açmaya devam ediyor. Yeni şarkıları "Reflection" ve "Captivating Show", dinleyicilere müziğin büyüsünü sunmaya aday. Söz ve müziği Alper Serge Erözer'e ait olan bu enerji dolu parçaların aranjesi Aytaç Özalp imzasını taşıyor.
Serge, Yeni Şarkıları "Captivating Show" ve

Fatih Tandoğan, "Captivating Show"un klip yönetmenliğini üstlenen isimlerden biri olarak da dikkat çekiyor. Tandoğan, şarkının görsel dünyasını etkileyici bir şekilde yansıtıyor.

Bu proje, Serge'in elektronik müzik alanındaki iddialı adımlarını daha da güçlendiriyor. Serge, global pazara açılan elektronik müzik yolculuğunda geniş ve profesyonel bir ekip oluşturarak uzun vadeli bir proje yaratma hedefini göz ardı etmiyor.

Serge, yani Alper Serge Erözer şarkılarının kendine güvenen ve özgün bir tarzı olduğunu belirterek, sözleri ve müziği kendisinin yazdığını vurguluyor. “Reflection” ve "Captivating Show", dinleyicilere müziğin sınırlarını zorlayan bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

"Captivating Show" ve “Reflection” Erözer Production etiketiyle müzikseverlerle buluştu. Serge, dinleyicileriyle buluştuğu için heyecanlı olduğunu belirtiyor.