CHP'NİN FABRİKA AYARLARINA DÖNELİ ÇOK OLDU!

​Kemal Kılıçdaroğlu fabrika ayarlarına döndükten beri bir alem

Pazar 23 Ekim 2016 02:00
OPERASYONDA DA OLACAĞIZ MASADA DA!

​Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Musul'a giremez" diyenlere "açın Misak-i Milli'yi okuyun" diye sesleniyordu pazartesi günü yaptığı konuşmada. Çok net bir mesajdı aslında. Birkaç hafta önce Erdoğan'ın Lozan çıkışını da hatırlayınca taşlar iyiden iyiye yerine oturuyordu. Her ne kadar Lozan'da İsmet Paşa önderliğindeki heyet Musul'u İngilizlere bırakmış olsa da bizim için bu şehrin tarihsel bağları yüzyılları aşıyordu ve anlaşmalarla ölçülecek boyutta da değildi.

Çarşamba 19 Ekim 2016 00:00
BAŞKANLIK SİSTEMİ NEDEN ÖNEMLİ?

​Geçtiğimiz salı günkü grup toplantılarında MHP lideri Devlet Bahçeli başkanlık sistemi mevzusunu tekrar gündeme getirdi. Her ne kadar başkanlık sistemini desteklemeyeceklerini belirtse de sistem değişikliğinin halka sorulması noktasında mutabık olduklarını ifade etti. Ardından konuyla ilgili olarak Başbakan Binali Yıldırım da başkanlık sisteminin meclisten geçmesi durumunda halka sunulacağını açıkladı

Pazar 16 Ekim 2016 00:00
OYUNLARI BOZMAYA DEVAM

​Geçtiğimiz pazar günü Şemdinli'de 10 askerimiz ve 8 sivil vatandaşımız PKK'nın hain terör saldırısı sonucu şehit düştü.

Çarşamba 12 Ekim 2016 00:00
FETÖ TECAVÜZ DOSYASINI NASIL ÖRTBAS ETTİ?

​Bu kan dondurucu hadisenin yaşandığı yer Erzurum. Olay Nene Hatun Kız Yetiştirme Yurdu'ndaki S.Ö.'nün tecavüze uğradığını söylemesiyle açığa çıkıyor. 15 yaşındaki S.Ö.'ye tecavüz edenler arasında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in kardeşi Seyfullah Gülen'in de olduğu ortaya çıkmasıyla olayın seyri bir anda değişiyor. Bundan sonrasını dikkatle okuyalım.

Pazar 09 Ekim 2016 00:00
OHAL İLE NORMALLEŞME

​Bakanlar Kurulu'nun almış olduğu kararla OHAL süresi doksan gün daha uzatıldı

Çarşamba 05 Ekim 2016 00:00
LOZAN'I ZAFER DIYE YUTTURANLAR

​Cumhurbaşkanı Erdoğan perşembe günü muhtarlar toplantısında Lozan Antlaşması'yla ilgili şu açıklamayı yaptı: "1920'de bize Sevr'i gösterdiler, 1923'de Lozan'ı bize razı ettiler. Birileri bize Lozan'ı zafer diye yutturmaya çalıştılar. Şu anda Ege'yi görüyorsunuz değil mi? Bağırsan sesinin duyulacağı adaları biz Lozan'da verdik.

Pazar 02 Ekim 2016 00:00
DÜŞMANI TANIMAK İSTEMEYENLER

​Star gazetesi yazarı Yakup Köse, pazartesi günü yazmış olduğu yazıda bazı kesimlere haklı bir soruyu yöneltiyordu: "20 yıldır süren mağduriyetleri hiç konuşmazken, daha ortada süren soruşturmalar varken ve işgal teşebbüsünün üzerinden 2 ay gibi kısa bir zaman geçmişken bu "mağdur seviciliğinizin kaynağı nedir?"

Çarşamba 28 Eylül 2016 00:00