UYGAR ADAMIN KATLİAMI

Alican DEĞER 13 Şub 2018

Alican DEĞER
Tüm Yazıları
Bugün dünyada yaşanan sorunun temelinde batılıların kendilerini üstün ve seçkin görmesi yatıyor.

Kendi propagandalarına kendileri inanıyor ve kendileri dışındakileri "Barbar" görüyorlar. Barbar olarak nitelendirdiklerinin başında da Müslümanlar geliyor maalesef.

Bu işi başlangıcı taa Haçlı Seferlerine kadar dayanıyor. Kudüs'ü kurtaracağız fikriyle harekete geçen haçlılar temelinde bir yağma ordusuydu. Öylesine bir güruhlardı ki o dönem Ortadoksların elindeki İstanbul bile bu yağmadan nasibini almıştı. Kesin olmamakla birlikte Haçlıların 4 milyon Müslümanı öldürdüğü düşünülüyor.

Sonrası ise uygarlık kisvesi altında katliamlar ve talanlar tarihi. Kolonileştirme adını verdikleri, kendilerinden daha aşağı gördükleri insanları yok etme, topraklarını gasp etme, zenginliklerime el koyma döneminde ise yaklaşık 50 milyon insanın öldüğü düşünülüyor.

Bu katliamları mazur görmek için uydurdukları yalanların başında yine aynı argümanlar bulunuyordu. Bu insanların geri kalmış barbarlar olduğu.

İki dünya savaşını da Müslümanlar çıkarmadı. Toplam 70 milyon insanın öldüğü iki savaşta da yine bu katliamın sorumluları tırnak içindeki uygar insanlardı.

Yahudi soykırımını da Müslümanlar yapmadı. "Uygar uygar" soykırım yaptılar. Şimdi filmlerle dizilerle günah çıkarmaya çalışıyorlar.

Bugün batıda oluşan Müslüman düşmanlığının temelinde işte tüm bu geçmiş bulunuyor. Ve maalesef mantığın da bin yıldır değişmediği görülüyor.