ÜLKE BATSIN Kİ BANA YER AÇILSIN

Alican DEĞER 02 Nis 2018

Alican DEĞER
Tüm Yazıları
Vatan hainliği demek istemiyorum.

 Onun yerine vatan düşmanlığı tanımlamasını kullanacağım. Çünkü kimileri muhalif olacağım derken tüm ülkesinin kötülüğünü ister duruma geldi.

Anlıyorum muhalifsiniz. İktidar ile sorunlarınız da olabilir. Ama bu durum bazılarının algısını kör ediyor.

Hayata hep tersinden bakan adamlar türedi. Farkında değiller ki bu duruşları ile tüm ülkeye, hesapta iyiliklerini düşündükleri insanlara kötülük ediyorlar.

Yine muhalif ol. Yine eleştir. Ama bunu "Türkiye yok olacak. Bitecek" sözleriyle yapma. Doğru cümle "Ben daha iyisini yaparım" olmalı. "Ülke batsın ki, bana yer açılsın" değil. Böyle söyleyince kimsenin sizi dikkate almadığını görmüyor musunuz? Muhalefeti de ben mi öğreteceğim canım.

Bu işin bir kısmı. Diğer kısmında ise özellikle kaçak Fetö’cülerin "Bana yar olmayan ülke yok olsun" tavrı duruyor. Öyle bir ruh halindeler ki kendileri dışında herkes suçlu ve kötü. Sadece iktidarı değil, akıllarına kim gelirse suçluyorlar. Sonra liste toplumun aklınıza gelebilecek her kesimini de kapsayarak devam ediyor. Pardon bu aralar PKK'ya pek bir sempatik bakıyorlar. Onu da doğrudan söyleyemedikleri için Afrin eleştirisi kisvesinde yapıyorlar. PKK eski günlerindeki gibi etkin olsa mutlu olacaklar.

Neye inanırsa inansın ülkenin tüm aklı başında insanlarının birleşmesi gerekiyor. Birleşip sokağa çıksınlar demiyorum. Ülkenin, insanlarının iyiliği fikrinde birleşsinler. Yoksa bu ağız ishali adamlar rahat durmayacak.