Kaza, Çankırı-Ankara karayolunda seyir halinde olan M.G. yönetimindeki 18 S 0135 plakalı işçi servisi otobüsünün, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanmasıyla meydana geldi.
23 kişi yaralandı, olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi
İlk belirlemelere göre kazada 23 işçi yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.
Devletin ilgili kurumları anında devrede
Kaza sonrası trafik akışı kontrollü şekilde sağlanırken, güvenlik birimleri olay yerinde detaylı inceleme başlattı. Valilik ve yerel idare birimleri kazayla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.
Devletin hızlı refleksi sayesinde, çok daha büyük bir facianın önüne geçilmiş oldu.