Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Sisli
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Yaşam Akçaabat Yeni Adalet Sarayı binası Bitti mi, Ne Zaman Bitecek?

Akçaabat Yeni Adalet Sarayı binası Bitti mi, Ne Zaman Bitecek?

Akçaabat'ta yeni Adalet Sarayı'nın inşaatı hızla ilerliyor. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, modern ve büyük binanın Darıca Mahallesi'nde yapılacağını duyurdu. Yatırım, bölgeye değer katacak ve adalet hizmetini yükseltecek. Başkan Ekim, Adalet Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısına teşekkür etti.

Akçaabat'ta yeni bir dönemin kapılarını aralayacak olan Adalet Sarayı inşaatı hızla ilerliyor. Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 29 Aralık 2023'te temeli atılan ve fiziki olarak yetersiz kalmış olan eski Adalet Sarayı'nın yerine yapılacak olan yeni binanın teknik detaylarını açıkladı.

Adalet Sarayı'nın Yeni Binası

Yeni Adalet Sarayı, Darıca Mahallesi'nde, eski Akçaabat Cezaevi'nin bulunduğu alanda inşa ediliyor. Bu yeni bina, daha önceki Adalet Sarayı'ndan çok daha modern ve büyük olacak. Akçaabat'ın batı bölgesine değer katacak olan bu yatırım, bölgeye önemli bir katkı sağlayacak.

İnşaat Detayları

Yeni Adalet Sarayı'nın inşaat alanı, 14.868,58 metrekare olarak belirlenmiş olup, 3 bodrum katı, zemin katı ve 4 normal katı ile çatı arası katı içerecek. Bu projenin tamamlanması, Akçaabat'a önemli bir altyapı kazandıracak ve hem ilçe hem de Trabzon bölgesi için yüksek standartlarda bir adalet hizmeti sunacak.

Belediye Başkanının Açıklamaları

Başkan Ekim, inşaatın karkas aşamasında sona yaklaşıldığını ve Adalet Sarayı'nın tamamlandığında fiziki açıdan üstün bir yeterliliğe sahip olacağını belirtti. Ayrıca, projenin gerçekleştirilmesinde önemli rol oynayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen'e teşekkürlerini sundu.

Adalet Sarayı'nın Bölgeye Katkısı

Başkan Ekim, bu tür yatırımların Akçaabat ve Trabzon için çok önemli olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Adalet Bakanı'na ve projeye emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yeni Adalet Sarayı'nın tamamlanmasıyla, Akçaabat, önemli bir kamu yatırımı ve hizmeti daha kazanmış olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *