Sivas İmranlı'da feci kaza
Sivas’ın İmranlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Sivas-Erzincan kara yolunun İmranlı ilçe merkezi girişinde gerçekleşti.
henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı
Yalova’dan Erzincan’a gitmekte olan 24 EE 062 plakalı Başak Turizm’e ait yolcu otobüsü, E.C. idaresinde seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak devrildi. Kazanın ardından bölgeye polis, jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı
Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi otopsi için morga kaldırılırken, 18 yaralı ise olay yerine gelen ambulanslarla İmranlı Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumları yakından takip ediliyor.
Yetkililer, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve yolcu güvenliğine ilişkin incelemelerin sürdüğünü bildirdi.