Magazin

Tatil dönüşü alışveriş

Ekranların başarılı ve güzel oyuncusu Buse Arslan Şensoy, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

Abone Ol

Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yapan güzel oyuncu, daha sonra meydan katında bulunan Morini restoranda öğlen yemeği yiyip günün yorgunluğunu attı. Eşi Çağrı Şensoy ile birlikte gittikleri Yunanistan tatilinde evlilik yıl dönümlerini kutlayan Buse Arslan Şensoy, tatil dönüşü soluğu alışverişte aldı. Muhabirlerin kendisini görüntülediğini görünce gülümseyip alışverişine devam eden güzel oyuncu, şık alışveriş tarzı ile de dikkatleri üzerine çekti.


SİBEL AYTAN

SEZON ÖNCESİ GEZMEDİK YER BIRAKMAYACAĞIM

Ekranların güzel ve zarif oyuncusu Sibel Aytan, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan güzel oyuncu, bir süre burada alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi. Alışveriş sırasında muhabirlerle karşılaşan Sibel Aytan, ‘’yeni Avrupa tatilinden döndüm biraz eksiklerim var alışveriş yapıyorum, sırada Amerika seyahati var sezon öncesi gezmedik yer bırakmayacağım. Dijital platformda Ahmet Kural ile birlikte ‘Gassal’ dizisi başrolünü paylaştık yayınlanmasını bekliyoruz’’ açıklamasında bulundu. Güler yüzü ve sempatik tavırlarıyla muhabirlerin sorularını yanıtlayan başarılı oyuncu, alışveriş sonrası meydan katında bulunan Morini restoranda günün yorgunluğunu atıp günü sonlandırdı. Sibel Aytan’ın güzelliği ve leopar desenli şık AVM tarzı ise dikkatlerden kaçmadı.