TEKNİK SORUNLAR YAYINI BİTİRDİ
Canlı yayının başlamasıyla birlikte birçok kullanıcı, yorumlar bölümünde “GG”, “Yayın kasıyor”, “Ses yok” gibi mesajlar paylaşarak yayındaki sorunlara dikkat çekti. Yayının teknik açıdan sıkıntılı ilerlemesi üzerine Sports Digitale yönetimi, programı yarıda keserek videoyu gizliye aldı.
SERHAT AKIN’DAN FENERBAHÇE YÖNETİMİNE SERT TEPKİ
Programın kesilmeden önceki bölümlerinde Serhat Akın, Fenerbahçe’nin Galatasaray ile berabere kalmasının ardından sarı-lacivertli yönetimi eleştirerek, "Bizi kandırdılar, artık bundan sonra ne söyleyecekler?" sözleriyle tepkisini dile getirdi. Ancak yayının yarıda kesilmesi, Akın’ın açıklamalarının daha geniş kitlelere ulaşmasını engelledi.
YAYIN NEDEN DURDURULDU?
Sports Digitale’in yayını kesme sebebinin tamamen teknik aksaklıklar mı yoksa içerikteki sert açıklamalar mı olduğu tartışma konusu olurken, kanalın videoyu gizlemesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Yayının yeniden yüklenip yüklenmeyeceği merak edilirken, Fenerbahçe camiasında Serhat Akın’ın açıklamaları gündem oldu.
Şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan derbi sonrası yaşanan bu olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, gözler Sports Digitale'in ve Serhat Akın’ın konuya ilişkin yapacağı açıklamalara çevrildi.
Yayın linkine ulaşmak için: https://www.youtube.com/watch?v=BGhyNDEkcls