Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Orta şiddetli yağmur
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANKARA
00:00:00
İkindi vaktine kalan
İSTANBUL
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Spor Manchester City Yusuf Yazıcı'nın peşinde

Manchester City Yusuf Yazıcı'nın peşinde

Her ne kadar geçen sezonki performansını yakalayamasa da Avrupa'nın önemli takımlarını peşinden koşturan Yusuf Yazıcı için Manchester City kurmayları Trabzon'a gelip bordo mavililerin Antalyaspor'u 3-0 yendiği karşılaşmayı izledi.
Spor

Her ne kadar geçen sezonki performansını yakalayamasa da Avrupa'nın önemli takımlarını peşinden koşturan Yusuf Yazıcı için Manchester City kurmayları Trabzon'a gelip bordo mavililerin Antalyaspor'u 3-0 yendiği karşılaşmayı izledi.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; City, Bordo-Mavili ekibe 17.5 milyon poundluk (89.5 milyon lira) bir teklif sunacak. Premier Lig'de onu isteyen tek takım City değil. Arsenal ve Tottenham'ın da Yusuf'u transfer listesine ekledi. City menajeri Guardiola'nın gelecek için gençlerden kurulu bir kadro inşa etmek istediği vurgulandı. Yusuf'un transferi halinde mevcut City takımında fazla süre alamayacağı belirtildi. 1-2 sezonu kiralık geçirmesi beklenen milli yıldızın, daha sonra City'de banko oynayabileceği yazıldı. Bu transferde Arsenal ve Tottenham kulüplerinin yapacağı teklifler de önemli bir rol oynayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *