Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Parçalı bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Spor Juventus’ta “10 numara” Kenan Yıldız’a emanet!

Juventus’ta “10 numara” Kenan Yıldız’a emanet!

İtalyan devi Juventus milli futbolcu Kenan Yıldız’ın sözleşmesini 2029 yılına kadar uzattı. Siyah-beyazlı kulüp Yıldız’a 10 numaralı formayı teslim etti.

MUHABİR: Berrin Ozan Yeşiltepe

Juventus’ta forma giyen A Milli Futbol Takımı’nın genç futbolcusu Kenan Yıldız, takımıyla sözleşme uzattı. Juventus ile 2029 yılına kadar anlaşma sağlayan Yıldız, bundan sonra 10 numaralı forma altında ter dökecek.

10 numara Kenan’a emanet!

Juventus’un sosyal medya hesaplarından duyurulan iç transfer haberiyle hem Kenan Yıldız’ın sözleşmesinin 5 yıl daha uzatıldığı hem de ünlü forvete “10 numaralı” formanın teslim edildiği açıklandı.

“Juventus projesinin merkezinde”

İtalyan ekibinden konuya dair yapılan resmi açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Kenan Yıldız, Juventus projesinin merkezinde yer aldığını kanıtladı ve Juventus'la sözleşmesini yeniledi. 2005 doğumlu Türk yetenekle olan sözleşmenin Haziran 2029'a kadar uzatıldığı resmiyet kazandı. Ayrıca Kenan, bugünden itibaren 10 numaralı formayı giyecek."

Mutluluğunu paylaştı

Sözleşmeye imza atmasının ardından ilk kez konuşan Kenan Yıldız, Juventus taraftarına seslenerek mutluluğunu paylaştı.

Hayranı olduğu Del Piero’nun formasını kaptı!


19 yaşındaki Kenan Yıldız’ın giyeceği on numaralı forma daha önce milli futbolcunun da hayranı olduğunu her fırsatta dile getirdiği İtalyan yıldız futbolcu Alessandro Del Piero’nun yanı sıra Roberto Baggio ve Platini gibi isimler tarafından giyilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *