Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Açık
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Spor Hasan Arat'tan, Dursun Özbek'e 'Murat Kurum' göndermeli cevap: 'Beşiktaş kendi yanağını okşatmamıştır'

Hasan Arat'tan, Dursun Özbek'e 'Murat Kurum' göndermeli cevap: 'Beşiktaş kendi yanağını okşatmamıştır'

Hasan Arat, Dursun Özbek'in açıklamalarına ilişkin "Beşiktaşlı deprem bölgesine gidip çocukların başını yanağını okşatmıştır, kendi yanağını okşatmamıştır" dedi.

KAYNAK: DHA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in bugün katıldığı bir toplantıda yaptığı, "300 konutu biz karşıladık. Bölge insanı çok kötü durumda. Kahramanmaraş'taki temel atma töreninde rakiplerimize seslendim: "Yeşil sahada geçemiyorsunuz bari bu konuda bizi geçin" dedim. Ey Fenerbahçeliler, Beşiktaşlılar! 100 tane gelin siz yapın. Biz 100 konut için anlaştıysak siz 150 konut için anlaşın" sözlerine cevap verdi.

Başkan Hasan Arat, Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleştirilen Tüzük Tadili ile İlgili Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in bugünkü ifadelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Arat şu ifadeleri kullandı:

"Biz burada çalışırken bazı haddini aşan açıklamalar olmuştur. Beşiktaş JK hayır hasenat işlerinde tavsiye verebileceğiniz en son kulüptür. Benim camiam daha ilk günden yola çıkmış, yardımlarını yüklemiş, çadırlarını kurmuş, çorba ısıtmış, gece evleri beklemiş, her türlü fedakarlığı bizim evlatlarımız yapmıştır. Kalkıp da haddini bilmeden Beşiktaş'a dilini uzatanlar, çok ağır taşın altında kalırlar, dikkat etsinler. Beşiktaşlı bölgeye gitmiş, çocukların başını yanağını okşamıştır. Kendi yanağını okşatmamıştır."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *