Süper Lig'de namağlup liderliğini sürdüren Galatasaray, en yakın rakibi Fenerbahçe'ye 6 puan fark atmış durumda. Sarı-kırmızılı kulüp, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, Başkan Dursun Özbek'ten önemli açıklamalar geldi. Özbek, son dönemde gündeme gelen transferler ve kulübün izlediği strateji hakkında açıklamalarda bulundu.
"Bizim Yolumuz Farklı"
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün transfer politikası hakkında şu ifadeleri kullandı:
“Biz şu an 6 puan öndeyiz. Son iki yılın şampiyonuyuz ve limitlerimiz dahilinde hareket ediyoruz. Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Transferle her şeyin çözüleceğini düşünmüyoruz. Eğer bu işler sadece transferle olsaydı, Fenerbahçe 7 yılda 110 transfer yaparak 7 kez şampiyon olurdu. Bu iş böyle yapılmaz. Her şey yolunda, gitmiyor dersek ayrı konu."
Skriniar Transferi ve Sabır Mesajı
Özbek, Galatasaray’ın transfer hedeflerinden biri olan Milan Skriniar konusunda da açıklamalarda bulundu. Başkan, transfer sürecinde sabırlı olunması gerektiğini vurgulayarak şu sözleri söyledi:
“Skriniar transferinde belirlediğimiz bir limit var ve buna sadık kalınması gerektiğini düşünüyorum. Transfer bitene kadar acele etmeden bekleyelim. Transfer tamamlandığında, sonuçla ilgili yorum yapabiliriz. Panik yapılacak bir durum yok. Hatta Mayıs’ı görelim, o zaman daha net konuşalım."
Galatasaray'da Hedef, Şampiyonluk ve İstikrar
Dursun Özbek, transferlerden ziyade kulübün sürdürülebilir başarısını ve istikrarını ön planda tuttuklarını belirterek, taraftarların sabırlı olmasını istedi.
Sarı-kırmızılı camianın, başarıya giden yolda adımlarını sağlam atmaya devam edeceği mesajını verdi.