Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Hafif yağmur
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
ANKARA
00:00:00
İmsak vaktine kalan
İSTANBUL
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Spor Beşiktaş’ta İç Hesaplaşma: Salih Uçan Kendi Performansını Yerden Yere Vurdu!

Beşiktaş’ta İç Hesaplaşma: Salih Uçan Kendi Performansını Yerden Yere Vurdu!

Beşiktaş’ta alınan beraberlik sonrası ortalık karıştı, Salih Uçan sahaya değil, kendi performansına öfkelendi. Yıldız futbolcu, taraftarın alışık olmadığı açıklamalarla kendini hedef tahtasına koydu. “Yetersizim” diyerek verdiği mesajla hem teknik heyeti hem camiayı düşündürdü.

Beşiktaş’ta alınan beraberlik sonrası ortalık karıştı, Salih Uçan sahaya değil, kendi performansına öfkelendi. Yıldız futbolcu, taraftarın alışık olmadığı açıklamalarla kendini hedef tahtasına koydu. “Yetersizim” diyerek verdiği mesajla hem teknik heyeti hem camiayı düşündürdü.

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta, maç sonrası en dikkat çeken açıklama orta saha oyuncusu Salih Uçan’dan geldi. Mücadeleyi değerlendiren Salih Uçan, hem takım performansını hem de bireysel katkısını sert bir şekilde eleştirdi.

Kendi performansından memnun olmadığını açıkça belirten Uçan, Beşiktaş forması giyen bir futbolcunun sorumluluk alması gerektiğini ve mevcut oyunun yetersiz olduğunu vurguladı.

Beşiktaş'ız, Kazanmak Zorundayız

Salih Uçan, yaptığı açıklamada duygusal bir tonda konuşarak şu ifadeleri kullandı:

"Hedefimiz artık üçüncülük. Yine kazanmak için çıkıyoruz ama maça alışamıyoruz. Durgunluk yaşıyoruz. Daha fazla efor sarfetmemiz gerekiyor. Biz Beşiktaş'ız ve şu an bir hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak istiyorsak da ne olursa olsun kazanmak zorundayız. Ben de bu sonuçtan memnun değilim. Sıradaki maça bakacağız."

Bu sözlerle hem takımın genel havasını hem de oyuncuların ruh halini yansıtan Uçan, taraftara da dolaylı olarak “sabır ve destek” mesajı verdi.

Performansım Keşke Yeterli Olsaydı

Açıklamalarının devamında bireysel performansına da değinen 30 yaşındaki futbolcu, eleştirilerden kaçmadı. Sözleri dikkat çekiciydi:

"Performansım keşke yeterli olsaydı. Son dakikalarda pozisyonlarımız var. Yeterli olmadı. Maç son anlarında oyun açılıyor, yiyebilirdik de ama performansım yeterli olmadı."

Bu sözler, Salih Uçan’ın sorumluluktan kaçmayan karakterini ortaya koyarken, takım içerisindeki içsel muhasebenin de bir göstergesi oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *