Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Parçalı az bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Spor Ali Koç'tan Mehmet Ali Aydınlar açıklaması

Ali Koç'tan Mehmet Ali Aydınlar açıklaması

Fenerbahçe'de yapılan Yüksek Divan Kurulu toplantısında başkan adayı Ali Koç konuşuyor. Koç, "Mehmet Ali Aydınlar ile 1 Kasım 2013 tarihinde ne söylediysem bugün yine arkasındayım." dedi.
Spor

Fenerbahçe'de yapılan Yüksek Divan Kurulu toplantısında başkan adayı Ali Koç konuşuyor. Koç, "Mehmet Ali Aydınlar ile 1 Kasım 2013 tarihinde ne söylediysem bugün yine arkasındayım." dedi.

İşte Ali Koç'un açıklamaları;

"Gittiğim her yerde çok büyük sevgi, saygıyla karşılandım ve insanların benden beklentisini gördüm. 2015'ten sonra Aziz Yıldırım'ın yönetim kuruluna girme davetine icabet edemedim ve o gün de zamanı geldiği zaman elimi taşın altına sokacağımı söylemiştim. Sürdürülemez mali yapı, tahminimden daha önce adım atmama yol açtı. Yargıtay kararını neden beklemediğimi soranlar oldu, saygıyla karşılıyorum"

"Yargıtay kararı bir sürecin sonu değil, bir üst mahkeme. Bu süreç yarın da bitebilir, üç sene sonra da bitebilir. Seçildiğimiz zaman bu haklı davamızı sonuna kadar savunacağımızı söylemek istiyorum. Müsterih olun, bizlere inanın. Sayın başkanımız da Silivri'de ve Mart 2017 sayısında da dile getirdiği gibi, "Tasarruflarımızda Yargıtay kararının bir önemi kalmamıştır" sözleri var. Bu açıklamalardan sonra da değerlendirmelerimi yaptım. Büyük finansal dengesizlik ve borç sarmalının devam ettiğini gördüğüm için böyle bir karar aldım. Finansal bağımsızlığımızı kaybedebiliriz. Mevcut durum, sürdürülebilir bir durum değildir"

"Seçim sürecine girmişken müsadenizle bizi rahatsız eden 3 noktayı sizlere söylemek istiyorum. Kulübümüzün personeli biz seçildiğimiz takdirde bütün personeli işten çıkartacağımız söyleniyor. Personelin korkmasına gerek yok."

"Amatör branşlarla ilgili düşüncelerimi söylemiştim. Seçilirsem bu branşları kapatacağımız söyleniyor. Bunun aksine desteğimiz daha da artacaktır. Diğer kulüplerden fersah fersah öndeyiz ve bu böyle devam edecek. Mümkün olan biri engelliler diğeri ise e-spor şubesi... Bunu sizlerin takdirine sunmak önceliğimiz."

"Üye yapma ve aidat ödenmesi. Üye yapılması ve yüksek sayıda üyelerimizin aidatlarının başkaları tarafından ödenmesi. Bu süreçte, kulüp üyelerinin ailelerinin aidatlarının ödenmesi son derece sakıncalıdır.

"Personelimizi ve sporcuları bunlara ait etmek kulübümüzün çıkarına değildir."

MEHMET ALİ AYDINLAR AÇIKLAMASI
"Mehmet Ali Aydınlar ile ekibimin görüştüğü iddia edildi. Bu doğru değildir. Ne ben ne de ekibin Mehmet Ali Aydınlar ile 1 Kasım 2013 tarihinde ne söylediysem bugün yine arkasındayım. Benim bu konuda fikrim değişmedi ne dediysem arkasındayım."

Fenerbahçe TV'de reklam filmi yayınlanmadı diye haberler dolaşıyor. Bunlar doğru değildir. Böyle bir talebimiz olmadı belki ilerde olabilir. Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

"Bugün daha fazla heyecan ve motivasyonla karşınızdayım. Bize göre çok haklı nedenlerimiz var. Kongreye giderek oy kullanmanızı ve bu tarihi seçimin bir parçası olmanızı rica ederim. Fenerbahçe'nin gidişatından hepimiz sorumluyuz. Oyunun kurallarını değiştiren, saygın bir kulüp olmamız, yenir bir hikaye yazmanın tam zamanı şimdidir. Bu değişimi ve dönüşümü ancak hep beraber düşünerek yapabiliriz."

SEÇİM TARİHİ AÇIKLANDI
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Sarı-lacivertli kulübün olağan genel kurulunun 26-27 Mayıs'ta çoğunluk sağlanması halinde yapılacağını, çoğunluk sağlanmaması durumunda ise 2-3 Haziran tarihlerinde çoğunluk aranmaksızın düzenleneceğini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *