İş Dünyası

senCard Dental Klinik Büyüyor

Bupa Türkiye, İstanbul’da 2 yeni senCard Dental Klinik’i hizmete açtı. Küçükyalı ve Etiler’de hizmete giren yeni ağız ve diş sağlığı klinikleri, sağlıklı ve mutlu bir gülüşe sahip olmak isteyenleri bekliyor.

Abone Ol

“Entegre Sağlık Hizmetleri” alanında altyapı çalışmalarını tamamlayarak büyümeye devam eden Bupa Türkiye, ağız ve diş sağlığı alanında hizmet veren senCard Dental yatırımlarını sürdürüyor.

Güvenilir uzman kadrosu ile diş sağlığı hizmetlerine erişimi kolaylaştırmayı hedefleyen senCard Dental, son teknoloji cihazların gücüyle doğru tanı ve uygulama için hızlı ve güvenilir hizmetleri bütüncül olarak sunuyor. Daha sağlıklı bir gülümseme ve daha iyi bir ağız ve diş sağlığı için misafirlerinin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Etiler ve Küçükyalı’da hizmet vermeye başlayan senCard Dental’de, gülüş tasarımı, estetik ve porselen dolgu, çene cerrahisi, diş beyazlatma, diş eti tedavileri, ortodonti tedavileri, implant tedavisi ve daha birçok hizmet sunuluyor.

senCard Dental’lerde senCard Program üyesi şirketlerin sigortalıları da özel ayrıcalıklardan faydalanabiliyor.

Kliniklerin açılışına Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürcan, Bupa Türkiye ve Bupa Acıbadem Sigorta üst düzey yöneticileri ve senCard Dental İş Geliştirme Koordinatörü Dt. Orhan Öztoprak katıldı.

Sadece sigortacılık faaliyeti sunan grup olmanın ötesine geçiyoruz 

Bupa Türkiye olarak sadece sigortacılık faaliyeti sunan grup olmanın ötesine geçtiklerini kaydeden Bupa Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürcan, “senCard markamızla fark yaratacak çözümler üretiyoruz. Bütüncül koruyucu ve tedavi hizmetleri sunan yeni senCard Dental ağız ve diş kliniklerimizi Küçükyalı ve Etiler’de hizmete açtık ve çok yakında yeni lokasyonlarda da yer alarak, ağız ve diş sağlığı alanında yeni yatırımlarımıza devam edeceğiz. Deneyimli hekim kadromuz sayesinde hastaya özgü tedavi planları oluşturuyor, ağrısız ve konforlu şekilde uyguluyor, onlara mutluluğu taahhüt ediyoruz. Sunduğumuz iş modelleri, geliştireceğimiz ürünler ve takip edeceğimiz klinik politikaları ile güvenilir ve kaliteli hizmetler sunarak tüm ekosisteme hizmet sağlamayı hedefliyoruz. Yeni senCard Dental Klinik’in hepimize hayırlı ve bereketli olmasını dilerim” şeklinde görüşlerini belirtti. 

senCard Dental Klinik ayrıca, Kadıköy’ün kalbi Bağdat Caddesi’nde ve senCard Deniz Klinik içerisinde DenizBank çalışanlarına Türkiye’nin ilk kurum içi diş polikliniği olarak da hizmet veriyor.