Magazin

Nagehan Karadere: Sevgilim Survivor'a Katılma Derse Katılmam

Son dönemde aralarında aşk olduğu iddia edilen Nagihan Karadere ve Avni Yıldırım, Pınar Kerimoğlu'nun soruları karşısında aşk iddiaları yayınladı.

Abone Ol

Avni Yıldırım, "Nagihan benim ablamdır," derken; Nagihan Karadere, "Ben Avni'nin çocukluğunu bilirim, o benim öz kardeşim gibidir. Sürekli birbirimizi arayıp fikir alışverişi yaparız ama bu da aşk diye yazılabiliyor. Ancak emin olun, bizden aşk çıkmaz, Avni benim kardeşimdir." diyerek net bir şekilde açıklık getirdi.

"Avni'yi Sevgilimle Tanıştırdım, Avni Sevgilimi Uyardı: Ablamı Üzersen..."

Pınar Kerimoğlunun Kiraz sapı ile teklifi hatırlatması üzerine konuşan Nagihan Karadere, yeni sevgilisiyle Avni Yıldırım'ı tanıştırdığını belirtti. Damat adayıyla tanışan Yıldırım, "Ben kendisini uyardım, 'Ablamı üzme' dedim, o da 'Eminim üzmem' dedi. İnşallah mutlu olurlar." şeklinde konuştu. Karadere ise sevgilisini "Erkek Nagihan" olarak tanımladı.

"Sevgilim 'Survivor'a Katılma' Derse Katılmam"

Survivor yarışmasına tekrar katılıp katılmayacağıyla ilgili Pınar Kerimoğlunun sorularını yanıtlayan  Karadere, "Hayatıma giren kişi Survivor'a gitmemi istemiyor, izin vermiyor. Ama ben de değer mi değmez mi ona bakıyorum. Survivor benim bebeğim ama orada çok zor anlar yaşadım, kolay değil. O yüzden ben bilmem, sevgilim bilir." şeklinde konuştu.

"Sevmediğim İnsanları Görmemek İçin Düğüne Katılmadım, Yoldan Döndüm!"

Pınar Kerimoğlunun sorularını yanıtlarken Geçtiğimiz günlerde Survivor'dan arkadaşları Mert ve Sude'nin düğününe katılmamasıyla gündeme gelen Nagihan Karadere, bu durumu şu sözlerle açıkladı: "Aslında düğüne geliyordum, hazırlandım, yola çıktım. Ama orada görmek istemediğim 3-4 kişi olduğunu öğrenince gitmekten vazgeçtim. Düğün ortamının tadını bozmak olmazdı, bu yüzden yoldan döndüm."şeklinde konuştu.

"Survivor'da Bu Sezon Ben de Olabilirim"

Pınar Kerimoğlu'nun "Survivor'a katılmak ister misin?" sorusuna yanıt veren Milli Boksör Avni Yıldırım, "İnşallah, öyle bir niyetimiz var. Gerekli adımlar atıldı, ben de bu sezon ben de Survivor'da olabilirim." dedi. Nagihan Karadere ise, "Survivor'a Avni adını koysa şampiyon olur, karşısında kimse kalmadı duramaz." diyerek Yıldırım'a destek verdi.

"Artık Evlenme Zamanı Geldi"

Pınar Kerimoğlunun evlilik sorularını yanıtlayan Milli Boksör Avni Yıldırım, "Önümde çok önemli bir maç ve proje var. Ondan sonra artık evlilik yoluna girmek istiyorum. Bana bu saatten sonra bir hayat arkadaşı, bir dost lazım. Salon erkeği değilim ama her şeyi paylaşabileceğim biriyle evlenmek istiyorum. İnsan olsun yeter, artık evlenmek istiyorum." şeklinde konuşarak evlilik planlarını ilk kez paylaştı.