Güzellik

Kozmetik Mezoterapi Kongresi başladı

Bu yıl ilk kez düzenlenen Kozmetik Mezoterapi Kongresi, 5-6 Ekim tarihleri arasında Biruni Üniversitesi Merkez Kampüsü’nde başlıyor.

Abone Ol

Katılımcılara meslektaşlarıyla tanışma ve iş birliği yapma fırsatı sunacak olan Kozmetik Mezoterapi Kongresi, sektör hakkında son gelişmelerin paylaşılmasını ve ortak fikir birliğine varılmasını amaçlıyor. 

2 Gün Boyunca Etkinliklerle Sektör Masaya Yatırılacak

Tüm branşlardan doktorları, sağlık ve estetik alanındaki uzmanları buluşturmayı hedefleyen kongrede çok sayıda workshop ve çeşitli konularda oturumlar düzenlenecek. 

Kongre’nin açılışında Kozmetik Mezoterapi Kongresi’nin düzenleme kurulunda yer alan Yardımcı Doç. Dr. Tansel Turan, Kongre Başkanı Doç. Dr. Erdinç Tunç, Medimaster Derneği Başkanı Dr. Dilek Kubilay ve Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Demet Akın konuşma gerçekleştirecek. 

Kongrede ilk oturum, Doç. Dr. Erdinç Tunç ve Doç. Dr. Pınar Turan’ın katılımıyla Mezoterapi Açılış Oturumları olacak.  Kongre, Moderatörlüğünü Dr. Tansel Turan’ın üstelendiği Dr. Koray Nazlı ve Dr. Berkay Nazlı’nın katılımıyla gerçekleşecek Medikal Düello oturumuyla devam edecek. 

Kongrede ilk gün Mezolipoliz / Mezoselülit, Anti-Aging Tedaviler ve Leke ve Skar Tedavisi oturumları da düzenlenecek.

6 Ekim günü ise; Estetik Jinekolojide Mezoterapi, Göz ve Çevresi Mezoterapisi, Anestezi Uzmanları Sırları Veriyor: Nedir Bu Prokain?, Medikal Estetikte Otolog Hücre Tedavileri / Exozom Tedavileri, Saç Mezoterapisi, Medikal Düello: Zor Hasta Yönetiminde Tarz Farkı mı? Kuşak Farkı mı? X Kuşağı ve Y Kuşağı Karşılaşıyor ve Diş Hekimliğinde Mezoterapi oturumları gerçekleşecek.

Sağlık Ajans Kongrenin Tüm Dijital İletişim Stratejilerini ve Koordinasyonunu Yürütecek

Kozmetik Mezoterapi Kongresi’nde Sağlık Ajans, bu yıl ilki gerçekleşecek olan kongrenin etkinlik koordinasyonu ve tüm dijital iletişim stratejilerini planlama ve yürütme görevini üstlenecek. Sağlık Ajans ile kongrenin geniş kitlelere ulaşması hedefleniyor. 

Estetik ve tıp alanındaki profesyoneller için benzersiz bir öğrenme ve ağ oluşturma fırsatı sunacak kongre, tüm doktorları, sağlık profesyonellerini, akademisyenleri ve sektör temsilcilerini bir araya getirecek. 

Kozmetik Mezoterapi Kongresi, sağlık alanında birçok dijital girişime öncülük eden ve sağlık iletişimi konusunda uzmanlığıyla öne çıkan Sağlık Ajans’ın koordinasyonluğunda Biruni Üniversitesi düzenleyiciliğinde, MEDİMASTDER ve Reborn Academy tarafından desteklenerek düzenleniyor.