Güzellik

Kasım Ayı için Size Özel: Comfort Zone ve Skin Regimen Ürünleri

Kusursuz bir cilt, ona hak ettiği özeni gösterdiğinizde gelir. Comfort Zone Essential Scrub, ciltte birikmiş ölü derilerden arınmanın en doğal yolunu sunuyor ve eşsiz formülüyle cildinize ipeksi bir pürüzsüzlük katıyor. %96,1 doğal kaynaklı içerikleri ve iki boyutlu partikülleri sayesinde cildinizin derinlemesine temizlenmesini sağlarken, sonrasında uyguladığınız bakım ürünlerinin etkisini maksimuma çıkarıyor.

Abone Ol

Herkesin hayalini kurduğu o yumuşak ve ışıltılı cilt, Comfort Zone Essential Scrub ile artık ulaşılabilir. Üstelik tamamen vegan ve doğaya saygılı formülüyle de gönlünüzü kazanacak. Cildinizin her hücresini yenileyen bu mucizevi scrub ile her kullanımdan sonra aynada yenilenmiş ve ışıldayan bir cilt ile karşılaşacaksınız.

Cilt bakımınızı sıradanlıktan çıkarın, arındıkça parlayın. Comfort Zone Essential Scrub’ı hemen denemeye başlayın ve cildinizin en doğal haliyle nasıl ışıldadığını görün!

Kişilerin %87’si etkili peeling etkisini beğendi* Kişilerin %89’u kullanımdan hemen sonra cildi yumuşak buluyor* Kişilerin %84’ü kullanımdan hemen sonra cildi pürüzsüz buluyor*

NASIL KULLANILIR?

Haftada bir veya iki kez kuru yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulayın. Dairesel hareketlerle masaj yapın ve ılık suyla durulayın. Hassas ciltlerde peelingi uygulamadan önce yüzünüzü nemlendirin. Göz ile temasından kaçının.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 2.948 TL