Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Sisli
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Şile Limanı'nda tekne battı, kayıp 1 kişi aranıyor!

Şile Limanı'nda tekne battı, kayıp 1 kişi aranıyor!

Şile'de sabah saatlerinde fırtınalı havada açılan balıkçı Mehmet Yalçın'ın teknesi battı. Yaşanan olayda balıkçı için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

İstanbul Haberleri
MUHABİR: Güray Varol

Şile Limanı'nda sabah saatlerinde meydana gelen tekne kazasında, 64 yaşındaki balıkçı Mehmet Yalçın kayboldu. Ekiplerin, kaybolan balıkçıyı arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Olay, sabah saat 05.30 sıralarında Şile Limanı’ndan Karakaş isimli teknesiyle denize açılan Mehmet Yalçın’ın, Ayazma Plajı açıklarında teknesinin henüz belirlenemeyen bir nedenle batmasıyla gerçekleşti. Balıkçı Yalçın’ın kaybolduğu ihbarı üzerine Sahil Güvenlik ve kıyı emniyet ekipleri bölgeye sevk edildi.

Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Sahil Güvenlik ekipleri, arama botları ve dalgıçlarla kazanın yaşandığı bölgede detaylı bir arama çalışması başlattı. Çalışmalar sırasında balıkçı teknesinin kamara kısmı bulunarak Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı'na götürüldü. Çevredeki balıkçılar da ekiplerle iş birliği yaparak çalışmalara destek verdi. Mehmet Yalçın’ın kaybolduğu haberini alan yakınları ve tanıdıkları Şile Limanı’na geldi. Endişeli bekleyiş sürerken, arama çalışmalarından gelecek haberler merakla bekleniyor.

DAMGA - Şile'de batan teknedeki balıkçı için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

kayıp balıkçı "Pehlivan Mehmet" aranıyor

Mehmet Yalçın’ın eski profesyonel güreşçi olduğu ve çevresinde “Pehlivan Mehmet” lakabıyla tanındığı öğrenildi. Onu tanıyan bir vatandaş, “Kendisi sportmen bir insandı. Her türlü yardım ve kurtarma çalışmalarında öncüydü. Hatay depreminde de büyük destek sağlamıştı. Şimdi haber alınamaması bizi derinden üzüyor” şeklinde konuştu.

Mehmet Yalçın’ın sabah saatlerinde teknesiyle denize açıldığı anlar limandaki güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüler, Yalçın’ın son görüldüğü anlar olarak kayıt altına alındı. Şile açıklarında kaybolan balıkçı Mehmet Yalçın için sürdürülen arama çalışmalarında henüz bir sonuca ulaşılamadı. Yetkililer, arama kurtarma çalışmalarının karadan ve denizden devam ettiğini bildirdi. Olayla ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *