Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri Motokuryeye çarpıp kaçan otomobil sürücüsüne 5 bin TL ceza kesildi

Motokuryeye çarpıp kaçan otomobil sürücüsüne 5 bin TL ceza kesildi

Pendik'te bir motokuryeye çarparak kaçan otomobil sürücü, polis ekipleri tarafından yakalandı ve 5 bin 331 TL'lik para cezasına çarptırıldı.
İstanbul Haberleri

Pendik'te bir motokuryeye çarparak kaçan otomobil sürücü, polis ekipleri tarafından yakalandı ve 5 bin 331 TL'lik para cezasına çarptırıldı.

MUHABİR: Yakup Tezcan

Pendik'te Dörtyol kavşağında, diğer araçlara yol vermek için duran motosikletli kuryeye çarpıp kaçan otomobil sürücüsü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalandı. 28 Kasım Perşembe günü saat 22.45 sıralarında yaşanan kaza Pendik, Batı Mahallesi'ndeki 23 Nisan Caddesi üzerinde meydana geldi.

Motosikletli kurye solundaki araçlara yol vermek için Dörtyol kavşağında durduğunda gerçekleşti. Hızla gelen bir otomobil, kurye ile çarpışarak olay yerinden kaçtı. İstanbul emniyetinin hızlı bir şekilde başlattığı soruşturma neticesinde, otomobilin sürücüsünün kimliği tespit edilerek yakalandı.

DAMGA - Polis ekipleri tarafından yakalanan sürücüye 5 bin 331 TL para cezası kesildi. 

Kaçak sürücü yakalandı

Otomobil sürücüsü Y.Ç., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve çeşitli trafik suçları nedeniyle toplamda 5 bin 331 lira idari para cezasına çarptırıldı. Sürücüye uygulanan cezalar arasında “aracın hızını kavşaklara yaklaşırken azaltmamak”, “trafikleri tehlikeye atacak şekilde şerit değiştirmek” ve “kaza yerini terk etmek” suçları yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *