Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi İstanbul Haberleri İbrahim Yattara’nın arkadaşı Beyoğlu’nda banyo sırası kavgasında öldürüldü!

İbrahim Yattara’nın arkadaşı Beyoğlu’nda banyo sırası kavgasında öldürüldü!

Eski futbolcu İbrahim Yattara’nın arkadaşı olduğu öğrenilen Afrikalı şahıs, ev arkadaşı ile yaptığı banyo sırası kavgasında bıçaklanarak hayatını kaybetti.

İstanbul Haberleri
KAYNAK: DHA

Eski futbolcu İbrahim Yattara’nın arkadaşı olduğu öğrenilen Afrikalı şahıs, ev arkadaşı ile yaptığı banyo sırası kavgasında bıçaklanarak hayatını kaybetti.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde meydana gelen trajik olayda, 34 yaşındaki Gineli Oumar Kante, ev arkadaşı I.B. tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Banyo sırası kavgası cinayetle bitti!

Olay, 15 Kasım 2024 Cuma sabahı saat 07.00 sıralarında Kasımpaşa semtinde, iki arkadaşın işe gitmek üzere hazırlandıkları sırada banyo sırası nedeniyle çıkan tartışma sonucu gerçekleşti. Ağır yaralanan Kante, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli I.B. ise gözaltına alındı.

Ev arkadaşını bıçakla öldürdü

İddiaya göre, sabah işe gitmek üzere hazırlanan Kante ve I.B. arasında banyo sırası nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine I.B., Kante'yi bıçaklayarak ağır yaraladı. Kante, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Şüpheli I.B. ise olay sonrası gözaltına alındı.

İbrahim Yattara yasa boğuldu

Eski futbolcu ve Kante'nin arkadaşı İbrahim Yattara, Adli Tıp Kurumu'na gelerek cenaze işlemlerinde yardımcı oldu. Yattara, olayla ilgili olarak, "Söylenecek bir şey yok, ben üzülüyorum. Gerçekten fazla konuşmak istemiyorum. Çünkü ben Gineliyim. Bir Gineli, bir Gineli'nin hayatını alırsa bunu kabul etmem. O yüzden fazla konuşmak istemiyorum" dedi.

Arkadaşları üzüntülerini dile getirdi

Kante'nin yakın arkadaşları, olayın banyo sırası nedeniyle çıkan tartışma sonucu gerçekleştiğini belirterek, "Çok yakın bir arkadaşım Omar Kante. Dün sabah işe giderken, ev arkadaşı ile tartıştı. Duşa girerken, ilk o banyo almayı istedi, diğeri ise kendisi istedi. Onun için kavga ettiler. Sonra adam içeri girdi, çantasını alıp işe giderken bıçak aldı öldürdü. Şimdi görmeye geldik. İstanbul’da bir fabrikada çalışıyordu. Çok üzüldük çünkü, gerçekten çok yakın arkadaşımızdı. Gine’den beri çok yakın arkadaştık. Cenaze belli değil, belki Türkiye’de olacak belki Gine’de olacak. Ailesiyle görüşüyoruz, karar verip bakacağız" dediler.

Kante'nin cenazesinin Türkiye'de mi yoksa Gine'de mi defnedileceği konusunda ailesiyle görüşmeler devam etmektedir.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *