İş Dünyası

İnoksan İnovatif Çözümleriyle Mutfak Profesyonellerini Desteklemeye Devam Ediyor

Yüzde yüz yerli üretim gücüyle dünyanın dört bir yanında şeflerin ilk tercihlerinin arasında yer alan İnoksan, 20 Ekim Dünya Aşçılar Günü’nü profesyonel mutfaklara getirdiği inovatif çözümlerle kutluyor.

Abone Ol

Tam 44 yıldır Türkiye ve dünyada şeflerin ve restoranların kendileriyle gurur duyacakları mutfakları yaratmalarında en büyük destekçilerinden İnoksan, sektördeki ilk Ar-Ge merkezinin sahibi endüstriyel mutfak markası olarak çalışmalarını sürdürüyor. Sürdürülebilir ve yenilikçi yaklaşımını Türk restoranlarının değeri ile eşleştiren İnoksan, verimli ve fark yaratan ürünleriyle şeflerin yaratıcılığını artırmada büyük rol oynuyor. 

Mutfağını ve dünyayı aynı anda koruma bilincine sahip profesyonellerin tercihi İnoksan, teknik detaylarda mükemmeli ve verimlilik için gelişimi arayanların tercihi oluyor. İnoksan, aynı zamanda satış sonrasındaki kuvvetli servis desteği ve anahtar teslim projeleriyle de mutfak profesyonellerine bütüncül bir hizmet anlayışı sağlıyor. 

Türk mutfağından alınan ilham ve teknolojinin birleştiği İnosmart Kombi Fırın, şeflerin aradığı yüksek performansı ve lezzeti bir arada sunarken, dünyada 5 kıtada kullanılan sektördeki ilk yerli kombi fırın olma özelliğini de taşıyor. 

İnoksan’ın inovatif çözümleriyle Şef Didem Şenol, “İnoksan’ın inovatif çözümleriyle Şef Didem Şenol, “2024 yılında gerçekleşen pişirim etkinliklerinde İnoksan tecrübesi ve kalitesiyle tanıştım. İnoksan’ın tamamen şef gibi düşünüp geliştirdiği İnosmart Kombi Fırın ailesi, 5 farklı pişirme moduyla şeflere istedikleri yüksek performansı her üründe sunuyor. Böylece bizlerin yaratıcılığını geliştirmelerine vesile olurken, dokunmatik dijital ekranıyla da kullanım kolaylığı sağlıyor ve %40’a varan enerji tasarrufuyla doğaya da geleceğe de sahip çıkıyor.””

5 kıtada 50 ülkede yer alan satış noktalarında mutfak profesyonelleriyle buluşan İnoksan ürünleri, ulusal ve uluslararası kalite belgeleri ve yerli sermayenin getirdiği yabancı muadillerine göre sağladığı fiyat avantajı ile de akıllı ve yenilikçi ürünlerle mutfağında fark yaratmak isteyen tüm profesyonelleri bekliyor.