Magazin

Hakan Ural'ı sıcaklar bunalttı

Oyuncu ve sunucu Hakan Ural, önceki gün İstinyePark AVM'de görüntülendi.

Abone Ol

Alışveriş turuna gelen ünlü isim, mağazaların yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yaptı. Spor tarzıyla dikkat çeken Ural, sıcak havadan dert yanarak, “Sezonda çok çalıştık ve yorulduk. Şimdi tatil yapıyoruz ama sıcaklar da bunalttı” dedi. Alışveriş sonrası kahve keyfi de yapan Ural, sonrasında kendi aracıyla AVM’den ayrıldı.


SEZON ALIŞVERİŞİ

Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere yansıdı. Yakın arkadaşlarıyla geldiği AVM'de alışveriş yapan güzel oyuncu, sonrasında bir mekanda öğle yemeği yedi. Hayranlarının da yoğun ilgisiyle karşılaşan Aktaş, fotoğraf isteklerini kırmayıp sevenleriyle vakit geçirdi. Yeni sezon projelerini okuduğunu söyleyen Nilsu Berfin Aktaş, “Bu aralar projeleri okuyorum. Yakın hissettiğim bir iş olursa sizinle paylaşacağım” dedi.

İŞ TOPLANTISI
Oyuncu Bade İşçil, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere yansıdı. Yeni sezon için proje görüşmeleri yaptığını söyleyen oyuncu, “İş toplantısı için buradayım. Ekranları çok özledim. Şu an gelen teklifleri okuyorum. İçime en sinen projeyle karşınızda olacağım” dedi.