Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Global Menkul Değerler liderliğinde halka arz olan Armada Gıda’ya yoğun talep

Global Menkul Değerler liderliğinde halka arz olan Armada Gıda’ya yoğun talep

Global Menkul Değerler liderliğinde 25-26-27 Aralık 2024 tarihleri arasında 40 TL sabit fiyatla talep toplayan Armada Gıda’ya, yoğun talep geldi. Toplamda 436 bin 160 yatırımcıya lot dağıtımı gerçekleşirken, halka arzın büyüklüğü 2.2 milyar TL oldu. Bu dağıtım ile birlikte şirketin yüzde 20,83’ü halka açık hale geldi.
Haberler

Global Menkul Değerler liderliğinde 25-26-27 Aralık 2024 tarihleri arasında 40 TL sabit fiyatla talep toplayan Armada Gıda’ya, yoğun talep geldi. Toplamda 436 bin 160 yatırımcıya lot dağıtımı gerçekleşirken, halka arzın büyüklüğü 2.2 milyar TL oldu. Bu dağıtım ile birlikte şirketin yüzde 20,83’ü halka açık hale geldi.

Global Menkul Değerler, Türkiye'nin en büyük hububat-bakliyat sanayicilerinden Armada Gıda’nın, halka arz için talep toplama sonuçlarını paylaştı. Şirketin halka arzı için talep toplama Global Menkul Değerler’in liderliğinde 41 aracı kurumdan oluşan konsorsiyum ile gerçekleştirildi.

25-26-27 Aralık 2024 tarihleri arasındaki Armada Gıda talep toplama süreci 40 TL sabit fiyat yöntemiyle tamamlandı. Ek satış dahil şirketin halka arz büyüklüğü 2.2 milyar TL olurken, şirkete halka arz büyüklüğünden yaklaşık 500 milyon TL daha fazla talep geldi.,

Toplamda 436 bin 160 yatırımcıya dağıtım gerçekleştirilirken, yurt içi kurumsal yatırımcılardan kendilerine ayrılan payların 1,42 katı kadar talep geldi. Yurt içi bireysel yatırımcılar ise kendilerine ayrılan payların 1,18 katı kadar talepte bulundular. Gerçekleştirilen pay dağıtımı sonucunda Armada Gıda’nın halka açıklık oranı ise yüzde 20,83 oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *