Halkbank web
Ekonomi Kaynak: Hibya Haber Ajansı 01.08.2024 15:00 Güncelleme: 01.08.2024 15:50

Zyxel Networks'tan hizmet ve eğitim sektörü için sertifika programı

Genişletilmiş ZCNE eğitim programı, kanal ortakları ve uzman kullanıcılar için ağ becerileri ile ilgili kendilerini geliştirmelerine yardımcı olmak üzere tasarlandı.
Zyxel Networks'tan hizmet ve eğitim sektörü için sertifika programı

Güvenli ve yapay zeka destekli bulut ağ çözümleri lideri Zyxel Networks, Zyxel Sertifikalı Ağ Mühendisi (ZCNE) eğitim programını dört yeni dikey spesifik kurs sunarak genişletiyor. Programa yapılan bu eklemeler, HoReCa (oteller, restoranlar, kafeler) ve eğitim endüstrilerindeki profesyonel kullanıcıların yanı sıra, yönetilen hizmet sağlayıcılar ve gelişmiş ağ bilgisi arayan uzman kullanıcılar için hazırlandı.

KOBİ'ler için personel eğitimi ve sürekli beceri geliştirme çeşitli zorluklar yaratabiliyor. Kanal ortaklarından gelen artan talebe yanıt olarak, yeni ZCNE Dikey Çözüm kursları, ağ mühendislerini karmaşık ağ zorluklarının üstesinden gelebilecek bilgilerle donatacak, sektör profesyonellerinin özel ihtiyaçlarını karşılayacak ve ağ yönetimindeki beceri açığını kapatacak şekilde tasarlandı.

Sektörel bilgi birikimi ile erişilebilir çevrimiçi kurslar

Yeni ZCNE Dikey Çözüm kursları, belirli sektörlere göre uyarlanmış ileri beceriler arayan profesyonel ağ mühendisleri için tasarlanmıştır. Bu kurslar HoReCa, Edu, MSP ve Elite kursları* olmak üzere dört özel kurs içermektedir. Her birinin tamamlanması yaklaşık iki saat sürmekte ve beş ila altı modülden oluşmaktadır.

Zyxel'in Nebula bulut ağ çözümünü temel alan kurslar, bir IPTV ağının nasıl kurulacağı, kablosuz sağlığa erişim, VPN orkestratörü kullanma, Microsoft Azure ile siteden siteye VPN uygulama, yığınlama ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli konuları kapsamaktadır. Bu ileri düzey kurslar, ZCNE Seviye 1 ve 2 kurslarını tamamlamış olanlar için tavsiye edilmektedir. Her kurs İngilizce olarak yürütülür ve tamamen çevrimiçi olarak tamamlanabilir.

ZCNE eğitim programı, 2022'deki başlangıcından bu yana, ağ teknolojisi alanındaki becerilerini geliştirmeyi amaçlayan binlerce iş ortağı ve kullanıcıya 120'den fazla çevrimiçi ve çevrimdışı kurs sağlamıştır.

Profesyonel gelişimi destekliyoruz

Zyxel Networks Müşteri Hizmetleri ve Kalite Yönetimi Bölümü Kıdemli Direktörü Glavine Liu, "ZCNE eğitim programımızı bu yeni dikey çözüm kurslarıyla genişletmek, iş ortaklarımızı ve kullanıcılarımızı profesyonel gelişimlerinde destekleme taahhüdümüzün altını çiziyor. Bu kurslar, iş ortaklarının benzersiz ağ oluşturma zorluklarını ele almaları ve son müşteriler arasındaki profesyonel konumlarını artırmaları için özel eğitim sağlamak üzere tasarlanmıştır” dedi.

Kursu tamamlayıp sınavı geçenler iki yıl boyunca geçerli olacak sertifikalar alacak ve bu sertifikalar CV'lerine ve LinkedIn profillerine eklenebilecek, şirket sayfalarında yer alabilecek ya da ofislerde sergilenebilecek. Bu, kullanıcıların kariyer beklentilerini iyileştirmekle kalmıyor, aynı zamanda potansiyel yeni iş fırsatlarına da kapı açıyor.

Her bir kursun ücreti 199 euro olmakla birlikte Zyxel Networks, erken kayıt yaptıranlar için belirli modülleri ücretsiz olarak sunan bir kampanya düzenleyerek lansmanı kutlayacak. Kurslarını tamamlayan ve deneyimlerini Zyxel Topluluk portalında paylaşan katılımcılar da tam kurs kazanma şansına sahip olacak. ZCNE eğitim programı hakkında daha fazla bilgi için Zyxel Eğitim Merkezi'ni ziyaret edebilirsiniz.

*MSP kursu 7 Ağustos 2024 tarihinden itibaren, Elite kursu ise Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli olacaktır.