Teknoloji Kaynak: NİLAY KARAKAŞ FİLİZ 11.08.2024 17:01 Güncelleme: 08.08.2024 19:30

ZUBİZU'lulara Pierre Cardin Nightwear'de yüzde 15 hediye ayrıcalığı

Başarılı ev giyim markası Pierre Cardin Nightwear, ZUBİZU markaları arasında yerini aldı. ZUBİZU'lular Pierre Cardin Nightwear'den online alışverişlerinde yüzde 15 ekstra hediye kazanıyor.
ZUBİZU'lulara Pierre Cardin Nightwear'de yüzde 15 hediye ayrıcalığı

ZUBİZU’nun ayrıcalıklar dünyasına katılan Pierre Cardin Nightwear’de %15 hediye fırsatı

Başarılı ev giyim markası Pierre Cardin Nightwear, ZUBİZU markaları arasında yerini aldı.  ZUBİZU’lular Pierre Cardin Nightwear’den online alışverişlerinde yüzde 15 ekstra hediye kazanıyor.

ZUBİZU’nun üyelerine moda alanında sağladığı ayrıcalıklar Pierre Cardin Nightwear ile yapılan yeni iş birliği ile daha da genişledi. Pierrecardinnightwear.com.tr’den 31 Ağustos 2024’e kadarki alışverişlerinde ZUBİZU’lular tüm kampanyalara ekyüzde 15 hediye ayrıcalığı kazanıyor.

Kaliteli ve özgün tasarımlarıyla öne çıkan Pierre Cardin Nightwear, koleksiyonlarıyla kadınların ruhuna dokunarak iyi ve konforlu hissettirmeyi amaçlıyor. Marka; gecelik ve sabahlıktan pijamaya, iç giyimden gelin setine geniş ürün yelpazesi ile kadınlara şifon, saten, kadife, penye gibi pek çok farklı kumaş türünde şık seçenekler sunuyor.

5 milyonu aşan üyesine yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan ZUBİZU, üyelerine hayatlarını kolaylaştıran deneyim ve ayrıcalıklar yaşatmaya devam ediyor.

Pierre Cardin Nightwear kampanyasıyla ilgili detaylar ve kullanım bilgilerine ZUBİZU’dan ulaşılabilir.